Svinninge

Athos Väg 22D

Visa alla bilder

Smakfullt studiohus i New England-stil med närhet till hav, lantligt liv och kommunikationer!
Nu finns möjlighet att förvärva det perfekta weekend/sommarstället i det populära och slutsålda Nanteshusen. Bostaden fungerar även utmärkt som permanentbostad. Huset är totalt 33 kvm stort och beläget i idylliska omgivningar med direkt närhet till havet. Entréplan med dubbel takhöjd och fönsterytor från golv till tak. Smakfullt vitt kök med integrerade vitvaror. Stilrent badrum. Rymligt loft med plats för dubbelsäng. Stor terrass i väst. Egen tomt om ca 300 kvm med parkeringsplats för två bilar. Kort gångavstånd till hav, bad- och båtplatser vid Nantesbryggan. Huset är under uppförande och tillträde är 2021-12-15, eller enligt överenskommelse. Det blivande huset kan ses på egen hand. OBS! Bilderna visar ett tidigare visningshus.

Rum & Storlek

1 / 20 m2

Biarea

13 m2

Pris

2 100 000 kr

Avgift

2 291 kr / mån

Våning

Hiss

Nej

Visning

Huset är under uppförande. Besök på plats kan utföras på egen hand.

Athos Väg 22D

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Entréplan; härlig sällskapsyta med ca 3,5 meter i takhöjd och öppet mellan kök och vardagsrum. Fönsterytor från golv till tak ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Utgång till terrassen i väst. En del av terrassen är under tak. Stilrent vitt kök från HTH med infälld ho, läderlindade beslag i mässing och spotlights. Integrerad kyl och frys, diskmaskin, köksfläkt och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Infälld induktionshäll samt inbyggd ugn och mikro (kombinerad). Smakfullt badrum med golvvärme och dusch med vikdörrar i glas. Trappa med glasräcke. Vattenburen golvvärme på nedre plan. 

Loft; rymlig yta om 13 kvm med utrymme för dubbelsäng och förvaring. Klädkammare och två fönster. Takhöjden på loftet är ca 1,34 meter.

Huset är under uppförande och tillträde är 2021-12-15, eller enligt överenskommelse. Det blivande huset kan ses på egen hand. OBS! Bilderna visar ett tidigare visningshus.

Projektet Nanteshusen är arkitektritat i smakfull ”New England-stil” med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa uteplatser. På promenadavstånd finns badplats och båtplatser. Goda kommunikationer med busshållplats som dagtid trafikeras flera gånger per timme. Bilväg cirka 30 minuter till Stockholms innerstad och 15 minuter till Täby Centrum. 

Förening

Föreningen upplåter 24 bostäder med bostadsrätt. Vidare äger föreningen marken och beskattas som en s.k. äkta förening.