Värmdö

Björlins Villaväg 18

Visa alla bilder

Längs Värmdös vackra kustlinje, med bekvämt pendlingsavstånd från city, ligger Brf Värmdö Ekudden. Här uppförs detta unika strandhus endast ett fåtal meter från havet, på en egen udde som tillhör bostadsrättsföreningen. Ett liv i naturskön miljö med närhet till pulsen från Stockholms innerstad. Klart för inflyttning i slutet av november.

Rum & Storlek

4 / 134 m2

Pris

7 795 000 kr

Avgift

4 990 kr / mån

Våning

Hiss

Nej

Visning

Vänligen kontakta mäklare för mer information

Björlins Villaväg 18

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

070-796 64 41 johan.lovgren@alexanderwhite.se

Ett liv i harmonisk skärgårdsmiljö med närhet till citypuls.

Längs Värmdös vackra kustlinje, endast 30 minuter från Slussen, ligger Ekudden. Här kommer innovativa bostäder ta plats, för ett liv i naturskön miljö med närhet till pulsen från Stockholms innerstad. Tillsammans med arkitekten Matteo Foresti utvecklas exklusiva bostäder för den medvetna och aktiva människan. Ekuddens alla bostäder, såväl de sex lägenheterna i Stora Villan som de 17 Strandhusen, har milsvid havsutsikt över inloppet mot Stockholm genom stora fönsterpartier.

De rymliga bostäderna är belägna precis vid strandkanten på en egen udde. Här erbjuds ett helt unikt och kompromisslöst boende i bästa tänkbara skärgårdsmiljö, Ekudden har en egen strandlinje på 500 meter, tre egna badstränder och flertalet släta klippor att sola på och bada ifrån. Byggnaderna smälter in i den natursköna omgivningen med sobra och exklusiva materialval. Närheten till golfbanor, stall och restauranger samt goda kommunikationer till city öppnar upp för ett aktivt liv på ett av Värmdös mest attraktiva lägen.

Bostäderna håller genomgående en mycket hög standard med vattenburen golvvärme, kök med vitvaror från Miele och smakfulla badrum med sten från Bricmate och vägghängda toaletter. Även de platsbyggda garderoberna är från Ballingslöv. Till bostäderna hör två parkeringsplatser samt laddstolpe för elbil. Det här strandhuset är ett hörnhus med fin utsikt mot den egna viken.