Värmdö

Björlins Villaväg 22

Visa alla bilder

Längs Värmdös vackra kustlinje, med bekvämt pendlingsavstånd till Stockholms innerstad, ligger Brf Värmdö Ekudden. Här finns det här unika strandhuset, endast ett fåtal meter från havet, på en egen udde som tillhör bostadsrättsföreningen. Ett liv i naturskön miljö på bekvämt avstånd från centrala Stockholm.

Rum & Storlek

4 / 134 m2

Pris

7 495 000 kr

Avgift

4 990 kr / mån

Våning

Hiss

Nej

Visning

Björlins Villaväg 22

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

070-796 64 41 johan.lovgren@alexanderwhite.se

Längs Värmdös vackra kustlinje, endast 30 minuter från Slussen, ligger Ekudden. Här har man uppfört högkvalitativa radhus på en unik sjötomt för ett liv i naturskön miljö, fortfarande på bekvämt avstånd till Stockholms innerstad. Tillsammans med arkitekten Matteo Foresti har exklusiva bostäder utvecklats för för den medvetna och aktiva människan.

Det här rymliga strandhuset är beläget precis ovan strandkanten på en egen udde – ett helt unikt och kompromisslöst boende i bästa tänkbara skärgårdsmiljö. Ekudden har en egen strandlinje på 500 meter, tre egna badstränder och flertalet släta klippor att sola på och bada ifrån. Byggnaderna smälter in i den natursköna omgivningen med sobra och exklusiva materialval. Närheten till golfbanor, stall och restauranger samt goda kommunikationer till city öppnar upp för ett aktivt liv på ett av Värmdös mest attraktiva lägen.

I det här huset erbjuds ett entréplan med rymliga sociala ytor, ett högkvalitativt kök från Ballingslöv med vitvaror från Miele samt ett vackert badrum med en rymlig dusch. Det finns även en separat tvättstuga i anslutning till hallen, som erbjuder gott om förvaring i platsbyggda garderober.

På det övre planet finns tre rymliga sovrum, varav ett master bedroom med garderobsvägg och utgång till balkong genom stora glasade dörrpartier. Rymligt badrum med badkar.

Bostaden håller genomgående en mycket hög standard med vattenburen golvvärme på båda planen, vitvaror från Miele, smakfulla badrum med sten från Bricmate och vägghängda toaletter. Även de platsbyggda garderoberna är från Ballingslöv.

Till bostaden hör två parkeringsplatser.