SOFO

Bondegatan 64, VINDSVÅNING

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Tjugoen! Det är ett ovanligt högt antal fönsterpartier som vetter i olika väderstreck - vilket gör bostaden till en oas av naturligt ljusinsläpp.

I det omåttligt populära Pom & Flora-huset ligger denna femrummare som med enkla medel kan göras om till en sexrummare som heter duga! Vindslägenheten är i perfekt symbios mellan nytt och gammalt och du får fastighetens charm från 1915 men funktionen och yteffektiviteten från 2018 och därmed arkitekturens moderna tänk och kunskap.

Från terrassen, som ligger i fantastiskt söderläge, kan du njuta av den milsvida utsikten och tack vare bostadens välplanerade utförande ligger denna såklart i anslutning till bostadens sociala ytor. Som om det inte vore nog erbjuds detta i en näst intill skuldfri förening med ynka 1653 kr i lån/kvm. Kontakta mäklaren för förhandsvisning!

Rum & Storlek

5 / 155 m2

Biarea

38 m2

Av biarean avser 8 kvm terrass. Mätbevis bifogas med överlåtelseavtalet.

Pris

-

Avgift

6 375 / mån

Våning

5

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Bondegatan 64, VINDSVÅNING

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

073-543 03 24 lisa.ode@alexanderwhite.se

Interiör

En vindsvåning där bostaden erbjuder 21 härliga fönster, som tillsammans ger lägenheten ett fantastiskt ljusflöde. Disponeringen är helt optimalt. Bostadens sociala ytor ligger perfekt planerat vid den södervända terrassen medan alla sovrummen ligger avskilt för den som vill stänga dörren om sig. Det finns vattenburen golvvärme i hela bostaden och golvet är genomgående i mattlackad ekparkett från Tarkett. 

Hall
En rymlig hall med granitkeramik på golv och platsbyggd förvaring upp till tak. Blå tapet på väggarna och ett takfönster ger ljusinsläpp. Direkt till höger finns ett badrum. 

Kök/Vardagsrum
Ett helt fantastiskt rum där ljuset strömmar in från alla håll! En öppen spis ligger i hjärtat av rummet och kan avnjutas från både matplatsen eller soffgruppen. Längs med snedtaket har det platsbyggts en låg förvaringsmöbel med sittdel. Ett platsbyggt kök ligger i bortre delen. Luckorna går i en ljusgrå nyans och bänkskivan består av kompositsten i off-white. Vitvarorna är från Miele & Siemens samt en vinkyl från Dometic.

Matsal/Ateljé
Detta rummet har verkligen känslan av fastighetens ålder. Djupa fönsternischer, grovputs på väggarna och ett kupoltak gör detta rummet till något helt unikt! Det är stort nog att användas som både sovrum och kontor eller tv-rum – även om rummet enligt mig andas vacker ateljé. 

Sovrum 1
Sovrummet ligger i gavelläge med tre fönsterpartier varav ett ovalt i rummets snedställda vägg. Här finns platsbyggd förvaring längs med snedtaket. 

Sovrum 2
Bostadens andra sovrum har även en garderobsdel och ligger i nära anslutning till lägenhetens stora badrum. För den som önskar att göra bostaden till en sexrummare så finns här möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum av garderobsdelen. 

Sovrum 3
Det tredje sovrummet har likt de andra sovrummen gott om plats för både säng och övrigt möblemang, så som skrivbord. Detta rummet är ett perfekt gäst- eller barnrum. 

Badrum
Det största badrummet har allt du kan tänkas behöva så som tvättmaskin, torktumlare, badkar, dusch och platsbyggd förvaring. El-golvvärme ligger i båda badrummen. 

Badrum 2
I anslutning till entrén ligger det mindre badrummet med dusch, vägghängd WC, golvvärme och handfat med underliggande kommod. Allt du behöver och lite till helt enkelt!

Förening

BRF KED 15 är belägen på Bondegatan 64, 64A och 64B i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus bestående av gatuhus uppfört 1916. Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheten 2001. Föreningen är en äkta bostadsförening och accepterar inte juridisk person som medlem.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Huset består av 1953 kvm fördelat på 31 bostadsrätter, 3 hyresrätter och två hyreslokaler.

Mark
Föreningen innehar marken med tomträtt och omförhandlas 2027-12-31. Endast intäkterna från lokalerna överstiger tomträttsavgälden med nästan 100% vilket innebär att föreningen har god marginal för eventuella framtida höjningar. 

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift 2,5 % av prisbasbelopp och eventuell pantsättningsavgift 1 % av prisbasbelopp betalas av köparen.

Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, bredband och TV. Det finns ingen beslutad avgiftsförändring.

Andelstal i förening
8,9947 %

Storlek
Lägenheten är 155 + 38 kvm enligt faktisk uppmätning, varav 8 kvm av biarean avser terrass. 

Lån
1 653 kronor/kvm

Kabel-TV och bredband
Telenor / Fiber Telenor

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Parkering
Boendeparkering Stockholm stad. Taxa 3.

Gemensamma utrymmen
– Innergård med utemöbler och grillplats
– Tvättstuga
– Soprum
– Cykelförråd
– Barnvagnsavdelning

Energideklaration
172 kWh/m² och år

Byggnadsstatus
2019 – Värmesystem 
2018 – Renovering trapphus
2017 – Yttertak
2017 – Ventilation
2012 – Fiber
2012 – Fönsterrenovering
2012 – Innergård
2011 – Nytt soprum
2007 – Balkonger
1993 – Trapphus
1993 – Fasad
1993 – El 
1993 – Stambyte
 
Kommande renoveringar
Inga större planerade renoveringar.