SOFO

Bondegatan 64

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Vad är vardagslyx om inte en oktagonformad foajé med kupoltak som välkomnar dig hem med öppen spis och inbyggda nischer? Hallens utformning sätter ribban för bostadens känsla och resterande delar av lägenheten gör ingen besviken. Två eldstäder, tre meter i takhöjd, speglade fönsternischer och stora, luftiga rum får denna gavellägenhet att kännas som en riktig sekelskiftesvåning. I Pom & Flora-huset bor du granne med flera av Södermalms bästa sidor där Nytorgets restaurangutbud på endast några minuters promenad kan ersättas med Vitabergsparkens grönområde eller Fjällgatans utsiktsplats. För en topplägenhet likt denna så hör det självklart till att föreningen också håller samma höga mått; föreningslån på 1653 kr/kvm och en fastighet som tas väl om hand om - visst låter det fantastiskt? Det är det!

Rum & Storlek

3 / 89 m2

Pris

-

Avgift

3 811 / mån

Våning

4

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Bondegatan 64

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

073-543 03 24 lisa.ode@alexanderwhite.se
Bondegatan 64

Kontaktuppgifter:

Wilhelmina Bonde Alfvén

070-878 78 64 wilhelmina.b.alfven@alexanderwhite.se

Interiör

Vackra originaldetaljer varvas med en genomgående behaglig färgskala där varje utrymme känns lika stilsäkert som unikt. Luftiga rum som byter av varandra där djupa speglade nischer, profilerade lister och trägolv ger bostaden en härlig karaktär. 

Kök
Köket är beläget i öppen planlösning mot vardagsrummet i gavelläge – vilket ger ljusinsläpp från två håll. Köket från Kvänum har lackade luckor i off-white och bänkskiva i ljus kompositsten med matchande stänkskydd. Här får ni ett fullt utrustat kök så som induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin från Miele och gott om förvaring i både över- och underskåp. Väggarna är målade i den oförskämt snygga Dorset Cream från Farrow & Ball. 

Vardagsrum
Ett ljust rum i gavelläge med fönster i två väderstreck där du rymmer soffgrupp, tv-möblemang och ytterligare förvaring. Rummets runda utformning skapar en exklusiv känsla och väggfärgen i Dorset Cream från Farrow & Ball lyfter hela vardagsrummet. På golvet ligger fiskbensparkett i original och längs med väggen står en platsbyggd skänk som idag disponeras som tv-bänk och bokhylla.

Sovrum 1
Här återfinns lägenhetens andra eldstad. En fungerande kakelugn bredvid sängen måste anses vara hög livskvalité. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng med sidobord, förvaring i både garderob och byrå samt ytterligare fåtölj – som oftast kanske används som klädstol. Väggarna är målade i en lugn Calke Green från Farrow and Ball och insynen är nästintill obefintlig tack vare lägenhetens skyddade hörnläge.

Sovrum 2
Oavsett om detta ska disponeras som barn- gästrum eller kontor så finns här gott om plats för alla alternativen. Idag disponeras det som det förstnämnda och väggarna är iklädda en romantisk tapet av Charles Burger. 

Badrum
Ett stort badrum som idag rymmer ett jacuzzibadkar, tvättmaskin med ovanliggande arbets- och avlastningsyta samt handfat med kommod. Vitkaklade väggar och grå klinker på golvet.

Hall
Sist men absolut inte minst! En åttakantad hall med kupoltak gör att det blir en fröjd varje gång du stiger in i bostaden. Väggarna är målade i den vackra Picture Gallery Red från Farrow & Ball. Detta utrymme fungerar som spindeln i nätet där du kan gå genom de vackra speglade dörrnischerna och komma såväl till sov- och vardagsrum som till badrummet. 

Förening

BRF KED 15 är belägen på Bondegatan 64, 64A och 64B i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus bestående av gatuhus uppfört 1916. Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheten 2001. Föreningen är en äkta bostadsförening och accepterar inte juridisk person som medlem.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Huset består av 1953 kvm fördelat på 31 bostadsrätter, 3 hyresrätter och två hyreslokaler.

Mark
Föreningen innehar marken med tomträtt och omförhandlas 2027-12-31. Endast intäkterna från lokalerna överstiger tomträttsavgälden med nästan 100% vilket innebär att föreningen har god marginal för eventuella framtida höjningar. 

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift 2,5 % av prisbasbelopp och eventuell pantsättningsavgift 1 % av prisbasbelopp betalas av köparen.

Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, bredband och TV. Det finns ingen beslutad avgiftsförändring.

Andelstal i förening
5,3131 %

Storlek
Lägenheten är 89 kvm enligt faktisk uppmätning. 

Lån
1 653 kronor/kvm

Kabel-TV och bredband
Telenor / Fiber Telenor

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Parkering
Boendeparkering Stockholm stad. Taxa 3.

Gemensamma utrymmen
– Innergård med utemöbler och grillplats
– Tvättstuga
– Soprum
– Cykelförråd
– Barnvagnsavdelning

Energideklaration
172 kWh/m² och år

Byggnadsstatus
2019 – Värmesystem 
2018 – Renovering trapphus
2017 – Yttertak
2017 – Ventilation
2012 – Fiber
2012 – Fönsterrenovering
2012 – Innergård
2011 – Nytt soprum
2007 – Balkonger
1993 – Trapphus
1993 – Fasad
1993 – El 
1993 – Stambyte
 
Kommande renoveringar
Inga större planerade renoveringar.