fbpx

Gärdet

Brantingsgatan 45

Visa alla bilder

Välplanerad och stilsäker funkislägenhet i mycket fint skick med balkong i söder. Bostaden är härligt ljus tack vare stora fönsterpartier. Här finner ni ett fullt utrustat kök, genomgående fiskbensparkett och vackra färgval samt badrum med tvättmaskin. Förening med mycket god ekonomi på eftertraktat läge invid Ladugårdsgärdet och Tessinparken. Ett stenkast ifrån t-station (röd linje). Kontakta ansvarig mäklare för mer information och bokning av privat visning.

Rum & Storlek

2.5 / 52 m2

Pris

4 495 000 kr

Avgift

1 947 kr / mån

Våning

2

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Brantingsgatan 45

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Välkomnande hall med plats för avhängning. Här finns även kapprum med gott om plats för jackor, väskor och skor. Även ett platsbyggd städskåp för extra förvaring.

Fullt utrustat kök med helkaklade väggar och bänkskiva av öländsk kalksten. Maskinell utrustning består av ugn, induktionshäll, kolfilterfläkt, diskmaskin samt integrerad kyl och frys.

Genom vackra spröjsade pardörrar finner man bostadens matsal med plats för 8-10 personer. Detta rum kan även disponeras som arbetsrum, gästrum eller barnrum. Här finns ett serveringsskåp med bänkskiva i öländsk kalksten som knyter ihop stilen fint med köket.

Ljust vardagsrum med stort fönsterparti och platsbyggd bokhylla. Gott om plats för soffgrupp och socialt umgänge. Härifrån når du balkongen med trevligt söderläge och med i stort sett ingen insyn. Under sommartid silas ljuset vackert genom det lummiga trädet utanför vilket gör det behagligt att använda balkongen. Direkt sol får man på förmiddagen samt en stund på eftermiddag/kväll.

Sovrummet rymmer dubbelsäng och har god förvaring genom garderobsväggen med skjutdörr. Stort fönster ger gott ljusinsläpp och utsikt över gatan.  

Trevligt helkaklat badrum med dusch, wc, handfat med kommod och stor spegel. I badrummet finns även tvättmaskin med arbetsyta ovanför.  

Förening

BRF Eken n:r 16 är en äkta bostadsrättsförening med 37 lägenheter och en lokal med hyresrätt i Stockholm. Föreningen bildades år 1939. 

Till lägenheten hör ett vinds- och källarförråd. I fastigheten finns en fräsch tvättstuga. Föreningen har tillgång till en hobbylokal. Föreningen har källsortering samt tillgång till 8 egna p-platser. 

Juridisk person: Juridisk person accepteras inte
Delat ägande: Accepteras, 90/10
Kommande åtgärder i föreningen: Relining av avloppssystem beställd för utförande efter årsskiftet. Berör ej de boende. Finansieras med lån.
Cykel och barnvagn: Cykelrum finns, barnvagnsrum finns ej men anvisad plats i källargång

Fastighet

Planerade åtgärder under 2020:

gga om stenläggningen på parkeringen och entréerna
Beskära föreningens fyra träd, två på framsidan och två på baksidan,
Åtgärda tvättstugans golv.

Styrelsen har ännu inga indikationer på kostnaderna. Stor del av kommande åtgärder kan finansieras med egna medel.