Dalagatan 102

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Optimalt planerad trea mitt i Hagastaden i populära (och i stort sett helt slutsålda) projektet Legera. Här kommer du kunna njuta av en arkitektritad bostad med påkostade och omsorgsfullt utvalda materialval, stor balkong i bästa söderläge, kök i öppen planlösning med vardagsrum, tre rum i fil och fönster i två väderstreck - och allt är sprillans nytt. Det är helt enkelt svårslaget! I fastigheten finns även gemensam innergård med möblering och pergola, planteringar och gångar. Gemensam underbar takterrass (se rendering) samt garage i huset.
Hagastaden kommer att bli en av innerstadens modernaste stadsdelar med bra kommunikationer, urbant stadsliv men samtidigt nära till aktiviteter och grönska i Hagaparken samt vattnet i Brunnsviken. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Titta gärna på den här presentationen för mer information: https://youtu.be/tMnkXNoRvPQ

Preliminärt tillträde juni 2023.

Rum & Storlek

3 / 74 m2

Pris

7 550 000 kr

Avgift

3 711 kr / mån

Våning

3

Hiss

Ja

Visning

Lägenheten tillträds juni 2023. Köpes på ritning.

Dalagatan 102

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Designval för denna specifika bostadsrätt är ”SILVER”. Se konceptbroschyr bland dokumenten för mer information om det designvalet. Så här beskriver arkitektens sina tankar kring SILVER:

”Här finner du lugnet – där inspirationen är hämtad från det skandinaviska ljuset, de svala vintertonerna och den svenska nordliga naturen. Inredningen skapar en miljö där återhämtning och harmoni är i fokus. Här kommer du hem för att andas och hämta kraft.””

Läs mer om projektet här: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/hagastaden/legera-hagastaden/

OBS! Bilderna är från utvecklarens hemsida och projektmaterial. Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten. Besqab förbehåller sig rätten att ändra vissa inredningsprodukter ifall dessa utgår hos leverantören.

Belåning/kvm: ca 17 800 kr/kvm
Kommersiella lokaler: 3st om totalt 275 kvm
Parkering: 67 platser finns i huset
Marken ägs av föreningen