Östermalm

Danderydsgatan 28, 4tr

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Optimalt planerad trea i sekelskiftesfastighet med balkong och otrolig kakelugn. På fyra trappor upp med hiss, arkitektritad med smakfulla materialval och färger samt vackra originaldetaljer och stuckatur. Ljust, luftigt kök med balkong i sydost. Generöst vardagsrum med stora fönster och fungerande kakelugn. Platsbyggd förvaring i hall samt klädkammare. Badrum i marmor med dold tvättpelare.

Kommunikationerna till bostaden är mycket bra, med flertalet busslinjer och T-bana.

Observera att denna bostad kan bli en möjlig femma genom att slås ihop med grannlägenheten, som också är till salu, och därmed återställd till ursprungslägenhet. Se alternativ planlösning.

Rum & Storlek

3 / 92 m2

Pris

-

Avgift

3 510 kr / mån

Våning

4

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Danderydsgatan 28, 4tr

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Hall
Entré med säkerhetsdörr. Lägenheten är utrustad med larm. I hallen finns plats för avhängning. Vackert schackrutigt marmorgolv. Innanför hallen finns ett halvrum med platsbyggd garderob.

Kök
Platsbyggt kök från HTH. Här finns plats för matbord för ca 6-8 personer (säljarna har suttit upp till 12 personer i köket). Från köket når man den nybyggda balkongen i sydostläge där man i ogenerat läge kan njuta av frukost och lunch i solen. Köket är utrustat med integrerad kyl, frys och diskmaskin samt vinkyl och varmluftsugn (Siemens). Dold fläkt i induktionshällen från Bora, blandare från Vola. 

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och eventuell matsalsmöbel för den som önskar. Trevlig utsikt mot Danderydsgatan via två stora fönster. I rummet finns även en kakelugn med nyrenoverade rökkanaler. 

Sovrum 1
Master bedroom är ett mycket charmigt rum i lugnt gårdläge med plats för 180-säng. 

Sovrum 2
I fil med Master bedroom ligger det lite mindre rummet. Passar bra som barnrum alternativt arbetsrum eller gästrum. Även det i lugnt läge mot gården. 

Badrum
Vackert och påkostat badrum helt inrett i marmor. Diskret tvättpelare bakom platsbyggda dörrar med tvättmaskin och torktumlare (Siemens 2017). Badrummet är utöver det utrustat med dusch, wc, handfat med förvaring under, spotlights i taket och golvvärme (el). Blandare från Vola. 

Klädkammare
Utanför badrummet finns bostadens klädkammare med gott om plats för förvaring av kläder, skor odyl. 

Övrigt
Hela lägenheten renoverades varsamt tillsammans med arkitekt 2017. Den har sedan dess underhållits med nymålade ytskick samt elarbeten.