Gärdet

De Geersgatan 16

Visa alla bilder

Smakfullt renoverad hörnlägenhet med bästa parkläge intill Tessinparken i hörnet De Geersgatan/Blanchegatan. Lägenheten, som renoverades i sin helhet under 2017, är ljus och mycket påkostad med en social och öppen planlösning och utgång till två balkonger från tre rum. Välkomna till ett hem utöver det vanliga!

Rum & Storlek

3 / 78 m2

Pris

7 995 000 kr

Avgift

3 949 kr / mån

Våning

1

Hiss

Nej

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
De Geersgatan 16

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

070-796 64 41 johan.lovgren@alexanderwhite.se

Interiör

Lägenheten erbjuder ett exklusivt kök från Alno med svarta luckor, bänkskiva och stänkskydd i marmor. Kyl, frys, och diskmaskin från Siemens samt spis och ugn från Gaggenau. Här finns en generös matplats för 8-10 personer, en trivsam öppen spis samt utgång till en hörnbalkong i helt insynsskyddat västläge mot parken. Vardagsrummet är även det beläget mot parken i två väderstreck med utgång till balkong. Master bedroom med platsbyggd förvaring och badrum en suit, även här finns utgång till balkong, liksom från det mindre sovrummet/arbetsrummet.

Genomgående vacker fiskbensparkett i hela lägenheten och ljus färgsättning. Hall med platsbyggd förvaring och tvättmaskin. Kolmårdenmarmor på golvet med golvvärme samt ingång till gäst-wc. Välkomnande hall med Kolmårdenmarmor och golvvärme. Platsbyggd förvaring och tvättmaskin samt ingång till gäst-wc

Förening

Brf Internationalen 6 upplåter 40 lägenheter med bostadsrätt och två lokaler med hyresrätt. Byggnaden uppfördes 1935. Föreningen har en gemensam tvättstuga och ett cykelförråd i källaren. Överlåtelse- och pantavgift tas ut enligt föreningens stadgar med 2,5% resp. 1% av basbeloppet. Överlåtelseavgift betalas av förvärvaren. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar. Juridisk person godkänns ej. I avgiften på 3 949 kr ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg för kabel-tv tillkommer om 94 kr per månad.

Utförda renoveringar:

2017 installerades fiber i samtliga lägenheter. 2015 byttes torkskåp, torktumlare, utloppsventiler i kök och en OVK-besiktigning genomfördes. 2014 installerades en tryckstegringspump för vatten, en ny sopanläggning samt att byte gjordes av köksstam (stora 2-orna). Man installerade även vattenrening i värmesystemet och bytte ut fastighetens låssystem. 2012 installerades värmekabel i hängrännor och stuprör, ny elstigare i hisschakt till central på vinden, ny tvättmaskin samt utbyte av element i hyreslokal. 2011 installerades aspiratorer m.m för att förbättra ventilation på vinden. 2010 utförde man en reparation av tak jämte fasad. 2009 gjordes en tilläggsisolering under den platta delen av taket samt en målning av fönsterbågar. 2007 utfördes besiktning och reparation rökgångar till öppna spisar samt reparation piskbalkong efter läckage. 2005 byttes bromsmotor till hissen ut. 2004 utfördes test ang. aluminatcement i källaren, man utförde stambyte i alla badrum och toaletter samt bytte ut horisontella källarstammar. Även elarbeten och målning i källaren samt reparation av tak genomfördes. 2002 installerades säkerhetsdörr lilla lokalen och 2001 till stora lokalen. 1999-2000 renoverades fasad och balkonggolv, nya balkongräcken monterades, elstigar byttes ut samt installation av säkerhetsdörrar till lägenheterna .