Gärdet

De Geersgatan 8

Visa alla bilder

Varmt välkommen till en lägenhet som erbjuder allt man kan önska sig. Underbart läge på en mycket eftersökt adress med strålande utsikt över Tessinparken från två balkonger. Generöst sällskapsrum med utgång till stor balkong i söder, öppen spis och matsalsdel. Välutrustat kök från Poggenpohl med stor matplats och separat tvättpelare. Nyrenoverat och stilrent badrum med badkar och kakel i sandsten. Gäst wc. Två sovrum varav det större med utgång till den andra balkongen. Bra förvaring och vacker ekparkett. Mycket solid förening.

Rum & Storlek

3 / 102 m2

Pris

9 950 000 kr

Avgift

3 137 kr / mån

Våning

2

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
De Geersgatan 8

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

070-818 18 14 hakan.lundquist@alexanderwhite.se

Interiör

Välplanerad och mycket inbjudande lägenhet i fastighet från 1934 med nyklassicistiska detaljer såsom vackra spegeldörrar och fiskbensparkett i ek. Lägenheten var ursprungligen en 4:a men en vägg togs ner till förmån för en större matplats. Detta går givetvis att återställa. Lättmöblerat sällskapsrum med dubbla balkongdörrar och stora fönsterytor. Mycket vacker och tidsenlig öppen spis i kalksten. Kök från Poggenpohl med all önskvärd utrustning, skafferi, separat utrymme för tvättmaskin och tumlare samt matplats för 8-10 personer. Nytt sobert badrum med badkar och kakel i sandsten, vägghängd wc, spotlights och golvvärme. Masterbedroom med två garderober och utgång till den andra balkongen. Ytterligare ett sovrum med stor garderob. Serveringsgång med mycket förvaring. Trevlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Gäst-wc. Utsökt läge utan insyn med utsikt över körsbärsträden och Tessinparken. Mycket vacker entré. Solid förening med låg belåning. Välskött och renoverad fastighet. 

Område: Lugn enkelriktad gata. Barnvänliga Tessinparken ligger utanför porten med lekpark och ett uppskattat café. Ett par minuters promenad bort ligger Fältöversten med ett stort utbud av butiker och restauranger. Här ligger även Karlaplans tunnelbana och ett flertal busslinjer 1,4, 54 och 72. . För den som vill röra på sig så ligger hela Gärdet runt hörnet med motionsspår, utegym och Kampementsbadet.  

Förening

 Brf De Geersgatan 8. Föreningen förvärvade fastigheten 1985. Bostadsyta 2 555 kvm. Lokalyta 90 kvm. 32 lägenheter som upplåtes som bostadsrätt och 1 hyresrättslokal. Mycket solid förening med låg belåning om drygt 600 kr/kvm. Inga planerade avgiftshöjningar. 

 1 stort vindsförråd nr 1 och 1 källarförråd nr 23 tillhör lägenheten.

Styrelserum i källaren
Cykelrum
Grovsoprum

Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt mangel.

Två hissar.

Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via Com Hem.

Genomförda renoveringar:

Spolning av stammarna 2016
Kontroll av öppna spisar och rökgångar 2013
Fasad och fönster 2005
Tak 2005
Balkonger 2005
Trapphus 1999
Stambyte 1995
Byte av elstigar 1995

Inga planerade renoveringar framöver. Se bifogad underhållsplan. 

Fastighet