Brevik

Drömstigen 1A

Visa alla bilder

I mycket attraktiva Brevik, intill såväl havet som Långängens naturreservat ligger detta nyproducerade- mycket tilltalande och välplanerade parhus. Genomgående exklusiva och smakfulla materialval. Exklusivt kök, 3-4 sovrum, 4 badrum. Rum på nedre plan om 44 kvm med badrum, förberett för pentry och separat ingång denna del kan med fördel användas som uthyrningsdel. Två anlagda, fina uteplatser och en plan trädgårdstomt med gräsmatta.

Rum & Storlek

6 / 194 m2

Biarea

45 m2

Pris

17 500 000 kr

Avgift

7 460 kr / mån

Våning

Hiss

Nej

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan floor-plan floor-plan
Drömstigen 1A

Kontaktuppgifter:

Gabrielle Ekelund

070-878 38 78 gabrielle.ekelund@alexanderwhite.se

Interiör

Nyproducerat elegant parhus med oslagbart läge. Fritt och insynsskyddat beläget med fin vy ner mot Breviksängarna och vattnet.
Med såväl havet som Långängens naturreservat som granne där ni finner massor av aktiviteter för alla i familjen, såsom löparslingor, cykelvägar/mountinbikeleder, utegym, insjöbad sommartid i Kottlasjön, längskidspår och skridskoåkning vintertid. Stockbys ridskola ligger också inom ett kort avstånd. Populära Ljungbackens skola finns på promenadavstånd och kommunikationerna är goda med Lidingöbanan som går till Ropsten och båtar, då Waxholmsbolaget trafikerar Klippuddens brygga som ligger ett stenkast bort. 
Unikt tillfälle att få bo i detta arkitektritade parhus som varit slutsålt sedan länge. Ett synnerligen välplanerat och tilltalande boende med genomgående exklusiva och tilltalande materialval. Till detta hör också två parkeringsplatser varav en med laddstolpe. 

Entréplan: 
Välkomnande hall med fönster och plats för avhängning av ytterkläder i garderober. Klinkergolv och vitmålade väggar. 
Duschrum med wc och handfat. Klinker Centro Jura på golv och som väggbeklädnad. Golvvärme och handdukstork. 
Underbar sällskapsdel med öppen planlösning mellan kök sällskapsdel och matdel utgång till såväl en stenlagd fin uteplats som en ljuvlig balkong i söder. Generöst med ljusinsläpp och ett vackert burspråk. 
Vackert exklusivt kök med grå snickerier från Kvänum. Glasade överskåp med belysning och en stor härlig köksö som inrymmer gott om förvaring. Bänkskivor och stänkskydd av White Macaubas på både köksö och bänkar. Integrerad kyl och frys, elhäll, ugn, micro och fläkt. Vitvaror från Siemens. Stora härliga fönsterytor och balkong med en fantastisk utsikt över lummiga träd om sommaren och havsglimt när löven fallit av. Vackra ljusa parkettgolv och en svängd ektrappa mot övre plan.
Övre plan:
Idag disponerar man 3 sovrum och ett öppet sällskapsrum/arbetsrum men man kan med fördel bygga ytterligare ett sovrum på övre plan. 
Två mycket exklusiva badrum med wc, handfat, kommoder, golvvärme och handdukstork. Ett av badrummen har badkar.
Master bedroom har vackert gråmålade väggar och ett franskt fönster som vetter mot grönska och havsglimt. Gott om garderober och ett badrum som ligger i direkt anslutning. Genomgående ekparkettgolv från Kährs med golvvärme. Infällda spotlights med dimmers i alla rum.

Nedre plan: 
Stort rum om 44 kvm med separat ingång från trädgården. Detta rum kan man med fördel nyttja som uthyrningsdel/aupair eller tonårsrum då det är framdraget el och vatten om man vill installera ett pentry. Exklusivt badrum med dusch, handfat och wc. Golvvärme och handdukstork. Utgång till fin uteplats med lagt däck i söderläge.
Rymlig och välutrustad tvättstuga med tvätt och torktumlare. 
Stort förvaringsutrymme. Golvvärme.

Plan fin trädgård med gräsmatta. Bostadsrättsföreningen har förberett och kommer att anlägga en vintergrön häck runt om tomten man inväntar dock rätt väderförhållanden för detta. 
Inventarielista med materialval finns att hitta under bilagor. 

KNX-system finns installerat med paneler som styr såväl belysning som värme i huset. För mer info: https://www.byggahus.se/el/vad-kostar-smart-hem-knx

Förening

Brf Lyckoterrassen bildades 2022 och består av 6 parvillor innehållande 12 bostäder. Byggår 2021-2022.
För föreningens ekonomi se bilagd ekonomisk plan. 
Skyddsrum finns i föreningen. 
Förråd
2 parkeringsplatser varav en med laddstolpe.
Föreningens hemsida: www.brflyckoterrassen.se
Brf Lyckoterrassen är ett av Granitors mest exklusiva projekt.

 

Område

Med ett fantastiskt läge i närhet till såväl havet som skogen i Långängens naturreservat och Kottlasjön.
Gångavstånd till Långängens naturreservat med elljusspår, mountinbikeleder, bär- och svampplockning och om vintern spåras det upp för längdskidåkning och när isen lagt sig plogar man också skridskospår på Kottlasjön.
 I Långängens naturreservat ligger också Långängens Gård och Vattenverket dit man kan gå och äta lunch eller ta en fika. För den båtintresserade finns det två båthamnar i området. Fotbollsplaner och Ekholmsnäs skidbacke är också inom ett kort avstånd. I närheten ligger också det populära Käppalabadet med klippor och en liten sandstrand  men föredrar man bassängbad finns Breviksbadet inom ett kort avstånd.
Handlar gör man bäst på Ica Käppala eller Hemköp i Breviks centrum där det också finns skomakare, kemtvätt Lidingös bästa godisbutik, pizzeria och frisör. 
Bara ett par minuter bort ligger Ljungbackens skola och förskola. Det finns ytterligare flera förskolor och skolor i närområdet. 
Till Ropsten tar man sig med Lidingöbanan från Brevik eller Käppala station. Du kan också ta en kort promenad till båtpendeln från Klippudden, vilket är en härlig resa på vattnet till Nybroviken.