fbpx

Vasastan

Eastmansvägen 8A

Visa alla bilder

Välkomna till exklusiva Ateljéhuset i hjärtat av Vasastan. Här bor du med levande Vasaparken som din bakgård. Lägenheten har genomgående högklassiga materialval och hörnläget ger extra mycket ljus och rymd till denna väldisponerade och sociala 2:a.

Rum & Storlek

2 / 50 m2

Pris

4 950 000 kr

Avgift

3 000 kr / mån

Våning

3

Hiss

Ja

Visning

2020-11-29 12:30 - 13:30
Välkommen på visning!

Eastmansvägen 8A

Kontaktuppgifter:

Julia Hagnäs

072-857 98 96 julia.hagnas@alexanderwhite.se

Interiör

HALL
Välkomnande hall med mycket goda avhägningsmöjligheter bakom snickeribyggda garderober i valnötsfanér. Golvet i mosaikparkett från Kasthall är genomgående och bidrar till den högklassiga känslan som lägenheten besitter. Säkerhetsdörren ger ett tyst och lugnt boende.

BADRUM
Snyggt, helkaklat badrum med granitkeramik på både klinker och kakel. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, tvättställ från Catalano med snickeribyggd kommod, dusch, handdukstork, tvättpelare bakom lucka i samma stil som kommoden samt golvvärme.

KÖK
Läckert kök med snickeribyggda skåp hela vägen till tak. Luckorna är av valnötsfanér med kanter i massiv valnöt mot vacker bänkskiva och stänkskydd i stenkomposit. Köket är välutrustat med vitvaror från Siemens, infälld induktionshäll, undermonterad diskho samt fläkt från Franke.

VARDAGSRUM
Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum sätter tonen till den härliga atmosfären! Två stora fönster tillsammans med den franska balkonger gör att lägenheten badar i naturligt ljus! Här finns gott om plats för både matplats och soffhäng.

SOVRUM
Lugnt och mysigt rum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. En garderob ger ytterligare förvaring.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Brf Ateljéhuset 2010 är en äkta förening och bildades 2008. Fastigheten totalrenoverades och byggdes om till bostäder 2010.  Föreningen består av 37 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal som hyrs ut till Stockholms Stad.

Gemensamhetslokaler:
Barnvagns- samt cykelrum.