Söder

Fatburs Brunnsgata 27

Visa alla bilder

Våning med parkläge centrala Söder nära allt!
Välkommen till en mycket central våning med utsikt mot grönskande träd och stora gräsmattor. Fastigheten är känd som ”Bågen” byggd i postmodernismens anda med klassiska former ritad av arkitekten Ricardo Bofill. Ett modernt boende med närhet till flera restauranger och barer, söders härliga shopping, skolor och daghem och till kommunikationer både från Medborgarplatsen och Södra stations tåg. Ett attraktivt Söder boende.

Rum & Storlek

3 / 83.5 m2

Pris

5 695 000 kr

Avgift

5 240 kr / mån

Våning

1

Hiss

Ja

Visning

Visningen inställd! Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Fatburs Brunnsgata 27

Kontaktuppgifter:

Christian Lippich

073-254 78 57 christian.lippich@alexanderwhite.se

Interiör

Våningen har en välkommande stor hall med plats för ytterkläder och assessorer. Våningen har flera olika förvaringsmöjligheter genom förrådsrum samt inbyggda hyllor i flera rum.

Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och hela familjens mötesplats. Stort välvt fönster med utsikt mot trädkronorna. Ljusa väggar med fin kulör samt en modernare fondvägg och ett genomgående fint parkettgolv.

Fullutrustat kök med utrymme för matgrupp. Kök med ljusa skåpluckor och ljust kakel över den moderna arbetsbänken. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd ugn, induktionshäll, diskmaskin, köksfläkt och diskho. Här finns plats för matbord för sällskap om ca sex personer. Elegant mönstrad tapet på väggen och parkettgolv. Invid köket finns ett större förråd för plats för förvaring.

Sovrum med plats för dubbelsäng. Stor klädkammare samt en garderob för mycket god förvaring. Ljusa väggar och en fondvägg i mönstrad tapet och det genomgående fina parkettgolvet.

Sovrum med plats för dubbelsäng. Ljusa väggar och en fondvägg i elegant mönstrad tapet och genomgående fint parkettgolv.

Badrum med ljust kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet med golvvärme. Wc, handfat, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Ett praktiskt badrum för den stora familjen. 

Fastighet

Bågen nr 223 är belägen med ett suveränt centralt läge invid Medborgarplatsen och Söderhallarna på Södermalm. Ett stenkast från Södra Station och nära till all tänkbar service och kommunikationer. Här finns fina möjligheter till uteaktiviteter. Promenera och jogga gör man med fördel längs södermalmsallén. Utöver Söderhallarna finns 5 matvarubutiker inom 200m. En gemensam föreningslokal, hobbyrum, miljöstuga, cyckel och barnvagnsrum finns i huset. Extra förråd (20st) finns för uthyrning Föreningen är medlemmar i Södra stationsgaragets samfällighetsförening och har garage med totalt 730 p-platser. 

Förening

Brf Bågen nr 223 i Stockholm. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 283 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även 25 hyresrättslokaler. Föreningen köpte huset i samband med byggnationen 1990-1991 (tomträtt). En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 666 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 714 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021. Tvättstuga finns i varje trappuppgång, utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Barnvagnsrum finns i varje trapphus och föreningen har ett antal cykelförråd att tillgå. Föreningen erbjuder även sina medlemmar samlingslokal, två gästlägenheter, bastu med relaxrum, snickarrum som går att hyra för en mindre summa

Parkering
Föreningen ingår tillsammans med övriga tomträttsinnehavare inom Södra Stationsområdet i Södra Stations Garagesamfällighet (SSG) som totalt har 747 garageplatser. HSB Stockholm sköter förvaltningen av garageplatserna. I övrigt råder boendeparkering i området.

Energideklaration
Energiprestanda 119 kWh/m2 och år.
Radonmätning 70 Bq/m3 uppmätt.
Bredband 1 Gbit, Basutbud ComHem
Uppvärmning Fjärrvärme
OVK kontroll utförd.