Järla Sjö

Garverigränd 7

Visa alla bilder

Stilsäker tvåa med stor terrass om cirka 17 kvadratmeter med både förmiddags- och kvällssol. Bostaden ligger högst upp med ett insynsskyddat läge i Oscar Properties välkända Läderfabriken. Förstklassiga materialval med kök från Kvänum och stenskivor i svart, hamrad granit. Området är lugnt med badvänliga Järla Sjö ett stenkast från porten. Garage, gym, bio i byggnaden. Den lika vackra som välkända Läderfabriken uppfördes ursprungligen 1888 för Wideqvists Läder- och Remfabriksaktiebolag.

Rum & Storlek

2 / 53 m2

Pris

4 000 000 kr

Avgift

2 970 kr / mån

Våning

7

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Garverigränd 7

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

070-723 42 69 joe.hed@alexanderwhite.se

Beskrivning
Stora fönsterpartier och helglasad dörr ut mot terrass. Lägenhetens interiör är smakfull med gediget oljat ekgolv, vitmålade väggar, järnbalk i tak och fönsterpartier i svart smide. Solen ligger ej på rakt in i bostaden, vilket gör den behagligt sval.  Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning. Lägenhetens kök är specialdesignat av Kvänum i stilrent utförande med exklusiva material av allra högsta kvalitet. Köket går i vitt och rostfritt med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Vitvaror är från Siemens. Ovan diskbänken sitter öppna hyllplan som tillsammans med bänkskivan i svart granitsten förstärker industrikänslan. Massiv frånluftsfläkt från Fjäråskupan i rostfritt stål. Mot vardagsrumsdelen finns en köksö på hjul. Harmoniskt sovrum med bra plats för garderober. Helglasad dörr ut till terrass. Badrum med hexogonformat svart klinker och vitt kakel med kontrasterande fog. Inrett med wc, dusch, golvvärme, handduksvärmare, handfat i porslin, blandare från Tapwell. Tvättmaskin, torktumlare med bänk ovan. I taket sitter dimmbara spotlights. Källarförråd på vån 2.

Område
Här bor du alldeles invid Järla Sjö som erbjuder vackra omgivningar och bra kommunikationer. Flertalet bussar och tåg gör att du tar sig in till Slussen på drygt tio minuter. Nära till både Sickla köpkvarter och Nacka Forum.

Förening
Läderfabriken vid Järlasjöns strand byggdes 1898 för Wideqvists Läder- och Remfabriksaktiebolag. Här har välrenommerade Oscar Properties byggt 56 lägenheter (5 106 kvm) präglade av industriromantik som blev klara för inflyttning 2013. Brf Läderfabriken är en äkta bostadsrättsförening, som äger sin mark och samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns ett flertal moderna gemensamhetsytor i form av gym, biorum, lekrum för barn samt hund-spa. Lekrummet ligger i anslutning till gymmet, en stor glasvägg skiljer dessa åt. I byggnaden finns även cykelrum, barnvagnsrum och två garage med totalt 19 platser i två olika storlekar. De större platserna kostar 1 075 kr/mån och de mindre 975 kr/mån. Det finns även parkeringsplatser runt huset och i området.