Järla Sjö

Garverigränd 7

Visa alla bilder

Läcker 3:a med loft i Oscar Properties välkända Läderfabriken. Bostaden karaktäriseras av en otrolig rymd och takhöjd om ca 4,3 meter, välvt tak och enorma fönster mot grönska. Förstklassiga materialval med kök från Kvänum och stenskivor i svart, hamrad granit. Bostaden har dubbla badrum och mycket praktiska förvaringsmöjligheter. Området är lugnt med badvänliga Järla Sjö ett stenkast från porten. Garage, gym, bio och hundspa i byggnaden. Den lika vackra som välkända Läderfabriken uppfördes ursprungligen 1888 för Wideqvists Läder- och Remfabriksaktiebolag.

Rum & Storlek

3 / 87 m2

Biarea

13 m2

Pris

-

Avgift

4 878 / mån

Våning

3 (entréplan)

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Garverigränd 7

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

070-723 42 69 joe.hed@alexanderwhite.se

Beskrivning
Fantastisk takhöjd om cirka 4,3 meter skapar i kombination med stora fönsterpartier en effektfull helhet av ljus och rymd. Lägenhetens interiör är lika smakfull och diskret som den är elegant. Här samsas svårslagen industrikänsla med lyx och kvalitet. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning. Lägenhetens kök är specialdesignat av Kvänum i stilrent utförande med exklusiva materialval av allra högsta kvalitet. Köket går i vitt och rostfritt med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Vitvaror är från Siemens. Ovan diskbänken sitter öppna hyllplan som tillsammans med bänkskivan i svart granitsten förstärker industrikänslan. Massiv frånluftsfläkt från Fjäråskupan i rostfritt stål. Mot vardagsrumsdelen finns en köksö på hjul. Från köket/vardagsrummet når du lägenhetens loft som idag fungerar som ett extra vardagsrum. Loftet ligger ovan köket och har en golvyta om 13 kvm. Lägenhetens två stora sovrum bjuder även dem på ett fantastiskt fönsterparti med fönster mot ljusgård och ut mot lummig gård. I båda sovrummen finns förvaringsmöjligheter, varav en med klädkammare. Stor och rymlig hall med garderobsvägg och gott om plats för förvaring. Väggarna är vita på golvet ligger mörka oljade plank av ek som återfinns i hela lägenheten. Badrummen är en kombination av hexogonformat mattsvart klinker och vitt kakel med kontrasterande fog. Badrummet är inrett med wc, badkar, golvvärme, handduksvärmare, handfat i porslin på kromade ben, blandare från Tapwell. I taket sitter dimmbara spotlights. Toaletten går i samma stil som badrummet och är inrett med wc, golvvärme, tvättställ, tvättmaskin, torktumlare, bänk samt överskåp. Stort källarförråd på vån 2.

Område
Här bor ni alldeles invid Järla Sjö som erbjuder vackra omgivningar och bra kommunikationer. Flertalet bussar och tåg gör att du tar sig in till Slussen på drygt tio minuter. Nära till både Sickla köpkvarter och Nacka Forum.

Förening
Läderfabriken vid Järlasjöns strand byggdes 1898 för Wideqvists Läder- och Remfabriksaktiebolag. Här har välrenommerade Oscar Properties byggt 56 lägenheter (5 106 kvm) präglade av industriromantik som blev klara för inflyttning 2013. Brf Läderfabriken är en äkta bostadsrättsförening, som äger sin mark och samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns ett flertal moderna gemensamhetsytor i form av gym, biorum, lekrum för barn samt hund-spa. Lekrummet ligger i anslutning till gymmet, en stor glasvägg skiljer dessa åt. I byggnaden finns även cykelrum, barnvagnsrum och två garage med totalt 19 platser i två olika storlekar. De större platserna kostar 1 075 kr/mån och de mindre 975 kr/mån. Det finns även parkeringsplatser runt huset och i området.