SOFO

Götgatan 124

Visa alla bilder

INGÅNG RINGVÄGEN 121

Välkommen till föreningens kanske mest exklusiva femma!

Lägenheten har, vid sin nyligen utförda renovering, skalats ned till sin grund - för att sedan varsamt byggas upp igen med ett imponerande fokus på både funktion och stil. För funktionen står främst en genomgående yteffektivitet med fyra rymliga sovrum, två toaletter, god förvaring och en hall som faktiskt tillåter en barnfamilj! För stilen däremot står bland annat mörkt holländsk parkettgolv, bänkskiva i vacker terrazzo, genomgående detaljer i mässing och sobra väggfärger. Detta erbjuds i en stabil förening med över 8 000 000 kr i årliga lokalintäkter. Kontakta mäklaren för en förhandsvisning!

Rum & Storlek

5 / 91 m2

Pris

7 695 000 kr

Avgift

3 794 kr / mån

Våning

2

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Götgatan 124

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

073-543 03 24 lisa.ode@alexanderwhite.se

Interiör

Götgatan 124 – det perfekta läget vid Södermalms största galleria där närhet till förskola, nattdagis och gym ger dig allt du behöver och lite till. Balkongen ligger mot den avskilt barnvänliga innergården där många överraskas av det grönskande området där du hittar allt från boulebana, street basketplan och flera lekplatser.

Hall
Direkt till höger finns en djup nisch där både skor och jackor ryms i mängder. Gråmålade väggar och mörkt parkettgolv. 

Kök
Här har det inte snålats på rätt materialval. En stor köksö med bänkskiva i terrazzo och sidoförvaring med luckor i greige och beslag i mässing. Köksluckorna går i samma tema och passar perfekt till väggfärgen i ljusgrått. Full maskinell utrustning så som diskmaskin, micro, ugn, induktionshäll och fläkt från SMEG.

Vardagsrum
Ett stort och härligt rum där du utan problem får plats med en ordentlig soffgrupp, tv-möblemang och övrig inredning så som garderober och hyllor. Väggarna är målade i en mörkare greige och på golvet ligger holländsk parkett.

Sovrum 1
Med fönster mot innergården ligger bostadens största sovrum. Här får du plats med en ordentlig dubbelsäng med sidobord. Väggarna är målade i beige och på golvet ligger mörkt parkett. Längs med ena väggen ligger en garderovsvägg för optimal förvaring.

Sovrum 2
Precis som sovrum 1 och 3 har även detta sovrum fönster mot innergården. Detta rum är perfekt som gäst- eller barnrum och rymmer både säng, skrivbord och övrigt möblemang. Väggarna är målade i grått och på golvet ligger holländsk parkett.

Sovrum 3
Likt det förra sovrummet är även detta beläget med fönster mot innergården. Detta rum är likt sovrum 2 i utförande. Det saknas bild på detta rum i annonsen. 

Sovrum 4
Detta sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och du kommer in genom en skjutdörr. Rummet är stort nog att rymma säng, garderobsvägg och skrivbord. Väggen mot vardagsrummet har ett fönsterparti för extra ljusinsläpp. 

Badrum
Ett badrum som du inte vill lämna. Här får du vägghängd WC, handfat med underliggande kommod, ovanliggande spegel, tvättpelare, handdukstork, genomgående golvvärme och badkar. Alla detaljer så som blandare, dusch och duschvägg i industriglas är i mattsvart. Väggarna är klädda i vitt kakel till brösthöjd och sedan gråmålade upp till tak. På golvet ligger terrazzo-klinker i grått. 

Gäst-WC
Detta är en av detaljerna som de nuvarande ägarna valt att ändra från den ursprungliga planlösningen – en extra toalett. Likt badrummet har du även här golvvärme, vägghängd toalett och handfat med underliggande kommod. Väggarna är gråmålade och på golvet ligger grå klinker i samma utförande som badrummet. 

Balkong
Här får du första parkett att njuta av föreningens gröna innergård utan att störas av någon kringliggande trafik. Balkongen är sex kvadratmeter och rymmer både loungedel och bord.

Förening

BRF Rektangeln 22 är belägen på Götgatan 100-130 på Södermalm i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med flera bostadshus bestående av gatuhus samt gårdshus uppfört 1981-1983.
Bostadsrättsföreningen Rektangeln 22 förvärvade bostadsfastigheten 2006. Föreningen är en äkta bostadsförening och accepterar inte juridisk person som medlem. Besök gärna föreningens informativa hemsida, www.rektangeln22.se.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Huset består av 34 428 kvm totalyta varav 32 736 kvm är bostadsarea fördelat på 348 bostadsrätter och 40 hyreslägenheter. 1 692 kvm utgör lokalyta och är fördelat på 8 lokaler upplåtna med hyresrätt. Intäkterna från lokaler och hyreslägenheter uppgår till drygt 8.000 000 kr per år. 

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift 2,5 % av prisbasbelopp och eventuell pantsättningsavgift 1 % av prisbasbelopp betalas av köparen.

Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA, bredband och kabel-tv. Det finns ingen beslutad avgiftsförändring.

Andelstal i förening
0,27112 %

Storlek
Lägenheten är 91 kvm enligt faktisk uppmätning.

Lån
4 411 kronor/kvm

Kabel-TV och bredband
Tele 2 / Ownit

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Parkering
Boendeparkering Stockholm stad. Taxa 3. Det finns även garage i huset som sköts av Aimo Park.

Gemensamma utrymmen
– Innergårdar med utemöbler, grillplats, boulebana och fyra lekplatser
– Cykelförråd och barnvagnsrum
– Tvättstuga 
– Festlokal och hobbyrum

Energideklaration
157 kWh/m² och år

Byggnadsstatus – urval
2020 – Delrenovering trapphus och entré 
2020 –  Utökad bredbandshastighet
2020 – Byte av belysning i gemensamma utrymmen
2019 – Obligatorisk OVK
2019 – Takrenovering
2019  – Uppfräschning lekplatser
2019 – Partiell stamspolning
2019 – Hissrenovering
2015 – Takrenovering
2012 – Byte av ventilationssystem 
2012 – Stamspolning

Kommande renoveringar
2038 – Stambyte