Kungsholmen

Grubbens Gata 3

Visa alla bilder

Ljus och rymlig etta med stor balkong mot lugn och lummig innergård på trevlig adress i Sankt Eriksområdet. Bostaden ligger med ett perfekt läge mellan Kungsholms Strand och dess vackra strandpromenad och Fridhemsplans rika utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och shopping. Tack vare syd-sydvästläget flödar solljuset in i lägenheten från förmiddag till kväll. Bostaden har karaktäristiska attribut från 1920-talet såsom spröjsade fönster, furugolv och speglade dörrar samt en väl tilltagen takhöjd. Välskött förening med låg belåning och dolda tillgångar. Möjlig att bygga om till tvåa.

Rum & Storlek

1 / 38 m2

Pris

3 200 000 kr

Avgift

1 930 kr / mån

Våning

2

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan floor-plan
Grubbens Gata 3

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

070-723 42 69 joe.hed@alexanderwhite.se

Interiör
Välkommen hem till denna ljusa 20-talspärla. Bostaden har genomgående ljusa trägolv i original, spröjsade fönster och vitmålade väggar. Hallen erbjuder bra förvaring i dubbelgarderob med överskåp och ett linneskåp/garderob. Rymligt och fint badrum som totalrenoverades 2014, utrustat med dusch, wc, glasdörrar, handfat, golvvärme och handdukstork. Allrummet har gott om plats för soffa och övrigt möblemang. Sovalkov med plats för 120 cm säng. Rymligt arbetskök med matplats för 4-5 personer. Bra arbetsytor och gott om förvaring i under- och överskåp. Bänkskiva i massivt trä med vitt kakel ovan. Vitlackerade skåp och luckor, rostfri spis, fläkt, diskmaskin från Electrolux, diskho, kyl/frys och utgång till balkong i soligt syd-sydsväst läge med sol från förmiddag till tidig kväll. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd om cirka 8 kvm.

Förening
Brf Båten 10 bildades 2009 och består av 13 st bostadsrätter och 1 hyresrätt. Föreningen är äkta och äger marken. Föreningen består av ett hus byggt 1920 med 13 lägenheter. Uppvärms genom bergvärme. Tvättstugan är belägen i källaren med nya maskiner. Två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Cykelrum finns att tillgå i källaren. Soprum och gropsoprum nås från innergården.

Renoveringar
2009 Målning av fönster
2010 Renovering av tvättstuga med nya maskiner från Electrolux
2011 Målning av trapphus
2011 Installation av bergvärme
2011 Spolning och inspektion av avloppstammar (bedömdes vara dugliga till och med år 2031
2012 Byte av plåtdetaljer på tak
2014 Renovering av gård med asfaltering och bygge av altan.

Kommande renoveringar
Föreningen planerar att flytta ner vindsförråd till källare och bygga vindslägenheter.