Karlaplan

Gumshornsgatan 9

Visa alla bilder

Ett stenkast från Karlaplan finner vi den perfekt planerade bostaden som genomgående är renoverad och helt inflyttningsklar. Detta hem erbjuder bland annat ett fullt utrustat kök med goda arbetsytor och separat umgängesdel, gott om förvaring, rymliga och ljusa ytor samt en sovalkov med snygg industriglasvägg som avgränsar mot det härliga vardagsrummet. Varje kvadratmeter är utmärkt disponerad och planlösningen tilltalar både singeln och paret. Östermalmsfavoriten, Brf Gumshornet, är en äkta föreningen som äger marken, har utfört stora renoveringar och har dessutom en välskött ekonomi. Hjärtligt välkommen på visning!

Rum & Storlek

1.5 / 43 m2

Pris

3 995 000 kr

Avgift

2 032 kr / mån

Våning

1

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Gumshornsgatan 9

Kontaktuppgifter:

Mikaela Sundström

070-934 94 88 mikaela.sundstrom@alexanderwhite.se
Gumshornsgatan 9

Kontaktuppgifter:

Valerie Petrova

valerie.petrova@alexanderwhite.se

Interiör

Hall
Ljus fiskbensparkett, säkerhetsdörr, porttelefon samt direkt anslutning till garderob med full takhöjd.  

Badrum
Mörkgrått klinker och kakel, wc, dusch med glasvägg, handfat samt överskåp med spegel.

Kök
Matplats för upp till 6 personer. Fräscht och ljust kök men vitt klinker och kakel, ljuslackerade skåp, induktionshäll, kyl/frys samt inbyggd microvågsugn. Gott om förvaring både i köket och vid matplatsen.

Vardagsrum
Härligt och ljust vardagsrum som vetter mot grönskande och stillsam innergård. Ljusmålade väggar och genomgående fiskbensparkett. Plats för större soffgrupp och soffbord.

Sovalkov
Mot vardagsrummet avgränsar sovalkoven som rymmer en dubbelsäng och även har platsbyggt garderobsutrymme. Pardörrarna i industriglas gör att sovalkoven går att stängas igen och därmed blir som ett eget sovrum. Även här löper  fiskbensparkett och ljusa väggar. 

Förening

Brf Gumshornet är en äkta förening som består av 198 bostadsrätter samt 8 lokaler. Föreningen består av adresserna Gumshornsgatan 3-15, 17, 6-12 samt Narvavägen 25. Byggnaden uppfördes under funktionalismen år 1930-1931 och är ritad av arkitekt B Borgström. Fastigheten förvärvades år 1985 och föreningen äger marken. Delat ägande och andrahandsuthyrning godkänns men kräver föreningens tillstånd, juridisk person godkänns ej.

Gemensamma utrymmen
Boende har tillgång till stor och trivsam innergård med mycket grönska och sällskapsutrymme. Cykelrum, barnvagnsrum samt 3 tvättstugor med full maskinell utrustning. I föreningen finns även ett flertal gemensamma balkonger, varav en utav dessa är belägen en 1/2 trappa upp från bostaden. 

Ekonomi
Föreningen har en belåningsgrad om cirka 6 405 kr/kvm bostadsyta (2018), det finns inte några planerade avgiftsjusteringar enligt uppgifter från föreningen. Föreningen disponerar över 7 enskilda garage med totalt 120 p-platser. Åtgärder efter OVK-besiktningen samt renovering av garaget ska ske inom ett par år. Finansieras med nya lån, ska inte påverka avgiften enl föreningen.

Kabel-tv och Bredband
Från Comhem

Utförda renoveringar
1980 Omputsning fasad
1980-94 Byte VA- och elstammar
1992 Stambyte
2000 Takmålning
2007 Hissrenovering G 5
2009 Trapphusrenovering
2009 Byte lägenhetsdörrar
2009 Ommätning samtliga lgh
2009 Byte porttelefon
2005 Tvättstugerenovering
2006 Fönsterrenovering
2010 Tätning rökkanaler
2010 Hissrenovering (ej G 5)
2013 Bergvärme
2014 Trapphusmålning Narvav. 25
2015 Byte gårdsbjälklag
2015 Anläggning av cykelparkering
2016 Stamspolning
2018 Fönsterrenovering

Besök gärna föreningens hemsida, www.gumshornet.se, för mer information

Område

Gumshornsgatan 9 finner vi på ett oslagbart läge invid Karlaplan som erbjuder all tänkbar service, mysiga kvarterskrogar, caféer samt natursköna och vackra Djurgården. Här finns gott om kommunikationer med innerstadsbussar samt T-bana från Karlaplan eller Stadion. Med få minuters promenad infinner man sig nere på Strandvägen och Stureplans citypuls.