HG7

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

HG7 som kvarter har ett kvarter med 177 lägenheter i storleken ca 29 – 171 kvm, som kommer att ge stockholmarna helt nya associationer till namnet Hammarby sjöstad.

Oscar Properties uppför nu tillsammans med 7 av landets skickligaste arkitekter ett helt nytt bostadskvarter i Hammarby Sjöstad, kallat HG7. Byggstart 2012 och inflyttning från sommaren 2014.

I HG7 vill Oscar Properties skapa ett modernt storstadsboende med mycket variation som överraskar och erbjuder mer. En del i den ambitionen återspeglas i det breda serviceutbudet, fritt att nyttja för de boende. I HG7 finns bland annat ett välutrustat gym med torr- eller ångbastun och i kvarterets sparum kan du, mot en kostnad, få diverse behandlingar. Det finns också lekrum för barnen, samt ett aktivitetsrum för tonåringar – du har även tillgång till kvarterets lånecyklar. Som boende i HG7 är det enkelt att bjuda in vännerna på filmkväll – kvarteret har nämligen eget biorum.

Visning

Karta

HG7

Kontaktuppgifter:

Mimmi Rockborn

073-325 40 11 mimmi.rockborn@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Övrigt

ALLÉN
Endast ett fåtal lägenheter kvar! Bostadshuset Allén ligger i hjärtat av HG7 och är en kraftfull byggnad som väcker starka associationer till platsens industrihistoria. Arkitekten har inspirerats av äldre fabriksbyggnader, något som inte minst märks på de stora spröjsade industrifönstren och husets urbana uttryck. Fasaden har också klätts med längsgående balkonger mot gården samt stora terrasser på översta våningen. Atmosfären inne i lägenheterna står i kontrast mot den mörka fasaden med ljusa plankgolv och platsbyggda kök och förvaringsmöbler i en varmt ljusgrå kulör. Badrummen är klädda i stora keramiska plattor på väggarna samt terrazzoplattor på golvet. Även här är färgskalan varmt grå.

ORANGERIET
Slutsålt!

PACKHUSET
Fortfarande finns några lägenheter kvar! Packhuset har en karaktäristisk fasad som är klädd med aluminiumribbor. Bostäderna fortsätter utanför de fyra väggarna och många har burspråk och balkonger åt både väst och öst. Packhuset är HG7:s tredje hus och har likt de övriga byggnaderna i HG7 sitt eget uttryck. I husets nedersta plan finns gym, spa och relaxavdelning.Packhuset är ritat av arkitektkontoret Dinell Johansson och ligger på lugna Sjöfartsgatan.

STUDIO N° 4
Nu presenterar vi det fjärde huset i HG7, N° 4. Studio N° 4 karaktäriseras av dess stora spröjsade fönstren som är en referens till platsens historia som industri- och hamnkvarter. Detta är ett av
de minsta bostadshusen i HG7 med bara 14 bostäder i storlekar fråntvå till fem rum och kök. Samtliga bostäder har balkong eller terrass med utsikt över gården i söder och mot gatan i sydväst.