fbpx

Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D-E

Visa alla bilder

Fast pris. Snabbt tillträde för den som önskar! Väldisponerad med perfekt sovdel som går att skärma av. Högt upp på 4 trappor med utsikt över hustak och mot Karlbergsslott. Exteriört förråd till lägenhet. Lägenheten färdigställdes år 2018. Bra sociala ytor med mycket glasparti och plats för vardagsrum och matdel. Diskussion finns nu gällande utredning för eventuellt balkongbygge.

Rum & Storlek

1.5 / 40 m2

Pris

4 500 000 kr

Avgift

2 831 kr / mån

Våning

4

Hiss

Ja

Visning

Anmäl gärna till visning

Igeldammsgatan 22 D-E

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

072-358 47 95 anna.herin@alexanderwhite.se

Interiör

Välkommen till denna exklusiva lägenhet som disponeras som en etta med sovalkov med generös takhöjd, stilren arkitektur, luftiga ytor, påkostade kvalitativa material val och fantastiska glasöppningar. Se mer information under dokument för mer ingående materialbeskrivning.

Genomgående vita väggar och ljuspigmenterade ekplankgolv på trälamell. 

Hall med bra avhängning och förvaring i hatthylla med stång samt garderob. Inre hallen längst med köket skapar yta för möblering eller förvaring. 

Stort luftigt vardagsrum med magnifika fönster som vetter mot den härliga utsikten över Karlbergs slott. Här skapar man sig enkelt en social soffdel samt en matsalsdel. 

Sovdel: Bra rymlig sovalkov där man har plats för stor dubbel säng. Separerar sovrum mot vardagsrum. Möjlighet finns att skärma av och skapa sig en riktig tvåa. 

Köket är ett fint designat hantverk med lackade luckor i bruten vit kulör och beslagning i svartoxiderad brons, bänkskivor i ljus stenkomposit, underlimmad ho i rostfritt stål, varmluftsugn och infälld induktionshäll samt helintegrerad kyl, frys och diskmaskin.

Badrum: Stort och rymligt som inger en lyxig hotellkänsla. Golv i ljus granitkeramik samt väggar i granitkeramik, stor infälld spegel, elburen komfortvärme, tvättpelare i förvaringsmöbel, tvättställ, vägghängd wc-stol med dold cistern samt dusch.

 

Förening

Brf Cigarrfabriken bildades 2015 och är en äkta förening som äger marken. Den består av 50 lägenheter och omfattar adresserna Igeldammsgatan 22 D-E. Fastighetbeteckningen heter Stockholm Isbrytaren 53 och består av 7 våningar och två trapphus. Lägenhetsfördelningen är 1-5 rum. Till lägenheterna hör ett förråd i eller utanför lägenheten. Gemensamma utrymmen i byggnaden är cykelförråd/barnvagnsrum, innergård och sophanteringsrum.