Kungsholmen

Industrigatan 2

Visa alla bilder

Chans att förvärva en exklusiv och extremt yteffektiv fyra med en vidsträckt balkong i söderläge och ljusgård. Bostaden ligger i Oscar Properties populära Chokladfabriken belägen 1 tr upp med ca 5,1 meter upp till balkongräcke. Stora industriella, skjutbara fönsterpartier. Förstklassiga materialval i ljusa toner. Kök och garderober från kvalitativa Kvänum med spis och ugn från Bertazzoni.

Hela bostaden flödar i ljus och erbjuder ett bekvämt boende med dubbla badrum, tre sovrum, hiss, garage och direkt närhet till både vatten och stadspuls.

Rum & Storlek

4 / 102 m2

Pris

8 995 000 kr

Avgift

5 570 kr / mån

Våning

1

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Industrigatan 2

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

070-723 42 69 joe.hed@alexanderwhite.se

Interiör
Vitpigmenterat och hårdvaxoljat askgolv i finaste sortering från Danska Wiking Gulve som använder trä från danska skogar. Stilfullt specialritat kök från Kvänum med släta luckor, rostfri bänk med integrerat stänkskydd. Integrerad diskmaskin och kyl och frys från Siemens. Varmluftsugn och infälld induktionshäll från Bertazzoni. Köksblandare i prisbelönt design och kromad finish från Dornbracht. Strömbrytare med klassisk utformning. Köket är i rostfritt och står på ben tillverkade av Kvänum, exklusivt för Chokladfabriken och Oscar Properties. Bra förvaring i sovrum samt i hall. Badrum 1 med wc, badkar, tvättställ, golvvärme nås från hall. Badrum 2 med wc, dusch, tvättställ nås från Master Bedroom. Porslin från Duravit. Golvvärme, varmt kalkstensgrått golv- och väggmosaik från Villeroy & Boch, Grohe-blandare vid dusch och badkar. Tvättställsblandare i kromad finish från Dornbracht. Infälld belysning i tak. Tvättutymme med tvättmaskin och torktumlare i hall bakom skjutdörr. Tre rymliga sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderober och garderober som har samma varma färgton som köksluckorna. Skjutbara dörrar leder ut till den generösa balkongen med öppningsbara fönster i söderläge och sol hela dagen. Från gata upp till balkongräcke är det 5,1 meter. Bostaden är tyst och kraftigt ljudisolerad.

Område
Området är på stark frammarsch med flera pågående nyproduktionsprojekt och här finns all service och kommunikationer som kan önskas. Såväl tunnelbanans blå som gröna linje finns ett par kvarter bort och Fridhemsplan/St Eriksgatan är en knutpunkt för bussar till alla stadsdelar (bl.a. busslinje 1 ,3 och 4). Promenadavstånd till Flygbussarna mot Arlanda. På ca tio minuter till fots nås pendeltågen vid Karlbergs station. Runt hörnet ligger Västermalmsgallerian, Systembolaget, Willys, Coop Daglivs, Friskis och Svettis samt SATS. Det finns även flera restauranger, pubar och caféer i närheten exempelvis populära Sixten och Frans som ligger lite längre ner på Fridhemsgatan. Närhet till såväl Kronobergsparken som Rålambshovsparken och promenadstråk/löpspår längs Karlbergs sjö. Om sommaren är det nära att ta sig ner och bada vid Hornsbergsstrand.

Förening
Brf Chokladfabriken bildades 2015 och omfattar byggnaderna på Industrigatan 2 och Fridhemsgatan 53. I Byggnaderna finns idag 85 lägenheter. Föreningens medlemmar har tillgång till ett garage, källarförråd och soprum. För cyklar finns cykelställ på gården och på avsedd plats i garaget. Chokladfabrikens innergård är en lugn oas som utformats med samma omsorg som själva boendet med gedigna materialval och väl genomtänkta planteringar. Under sommaren finns det utemöbler. Chokladfabriken består av två olika delar. Den ena huskroppen är en tidstypisk fabriksbyggnad från 20-talet med bevarad industrikaraktär. Den andra delen av projektet består av en nyproducerad byggnad med moderna planlösningar, stora ljusinsläpp och rymliga balkonger, terrasser och vinterträdgårdar (balkonger). Även den nya huskroppen bjuder på gedigen industrikaraktär med synliga järnbalkar och gedigna materialval.