Kungsholmen

Industrigatan 2

Visa alla bilder

Chans att förvärva en unik trea med vidsträckt 16 kvm terrass med utsikt ner mot Karlbergskanalen. Nyproducerad lägenhet i Oscar Properties populära Chokladfabriken belägen sex tr upp med stora spröjsade fönsterpartier. Exklusiva materialval i ljusa toner. Kök och garderober från Kvänum.

Rum & Storlek

3 / 72 m2

Pris

6 995 000 kr

Avgift

3 932 kr / mån

Våning

6

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
Industrigatan 2

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

072-358 47 95 anna.herin@alexanderwhite.se

Interiör

Möjlighet att förvärva en unik lägenhet i chokladfabriken med bästa högt upp i huset med stor keramiklagd terrass om 16 kvm. Lägenheten ligger i sk. Fabriksdelen med genomgående vita väggar och plankgolv i vitpigmenterad ask. Vackra stora spröjsade fönster anpassade till ljudkrav med nytt innerglas infräst i bågen.Vitmålade släta betongtak med synliga balkar med tydlig betongstruktur.

Hela lägenheten flödar i ljus och sträcker sig längst med den fantastiska terrassen. Stort öppet vardagsrum/kök där man naturligt kan skapa sig en matplats samt social del. Utgång till terrassen via pardörrar.

Stilfullt specialritat kök från Kvänum med släta luckor, rostfri bänk med integrerat stänkskydd. Högskåpsdel i varmvit kulör. Integrerad diskmaskin och kyl/frys från Siemens. Varmluftsugn och infälld indusktionshäll från Bertazzoni. Plats för microvågsugn med eluttag i högskåp. Förvaring i både stora och lilla sovrummet samt även i hall. Badrum med wc badkar med dusch ansluter från hallen med inbyggd komfortvärme. Golv i matt klinkermosaik i gråblå kulör från Villeroy & Boch. Vägghängd wc från Duravit. Infälld belysning i tak. Tvättskåp med tvättmaskin och torktumlare.

Området är på stark frammarsch med flera pågående nyproduktionsprojekt och här finns all service och kommunikationer som kan önskas. Såväl tunnelbanans blå som gröna linje finns ett par kvarter bort och Fridhemsplan/St Eriksgatan är en knutpunkt för bussar till alla stadsdelar (bl a stombusslinje 1,3,4) samt ytterförorter norr som söder- och västerut. Promenadavstånd till Flygbussarna mot Arlanda. På ca tio minuter till fots nås pendeltågen vid Karlbergs station. 
Runt hörnet ligger Västermalmsgallerian, Systembolaget, Willys, Coop Daglivs, Friskis och Svettis samt SATS. Det finns även flera restauranger, pubar och caféer i närheten exempelvis populära Sixten och Frans som ligger lite längre ner på Fridhemsgatan.

Närhet till såväl Kronobergsparken som Rålambshovsparken och promenadstråk/löpspår längs Karlbergs sjö ligger ett stenkast från fastigheten. Om sommaren är det nära att ta sig ner och bada vid Hornsbergsstrand.

Förening

Brf Chokladfabriken är en nybildad förening som innefattar byggnaderna på Industrigatan 2A och Fridhemsgatan 53. I fastigheten finns idag 85 lägenheter.

Föreningens medlemmar har tillgång till ett garage, källarförråd och soprum. För cyklar finns cykelställ på gården samt att det finns plats avsedd i garaget. 

Chokladfabrikens innergård är en lugn oas som utformats med samma omsorg som själva boendet med gedigna materialval och väl genomtänkta planteringar. Under sommaren finns det utemöbler.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp  (1110 kr) och pantsättningsavgift  med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (445kr)

Kabel-tv och internet via Canal Digital och Ownit – ingår i avgiften.

Fastighet

Chokladfabriken består av två olika delar. Den ena huskroppen är en tidstypisk fabriksbyggnad från 20-talet med bevarad industrikaraktär. Den andra delen av projektet består av en nyproducerad byggnad med moderna planlösningar, stora ljusinsläpp och rymliga balkonger, terrasser och vinterträdgårdar. Även den nya huskroppen bjuder på gedigen industrikaraktär med synliga järnbalkar och gedigna materialval. Den sista etappen av projektet har relativt nyligen blivit färdigställd och inflyttningsklar.