Kungsholmen

Industrigatan 9

Visa alla bilder

Optimalt planerad funkistrea med balkong mot lummig gård. Hela lägenheten renoverades varsamt och blev klar 2017. Vardagsrum i öppen planlösning mot det stilrena och ordentligt utrustade köket med gott om arbetsyta. Två bra sovrum mot lugn gård, varav det ena har balkong i sydväst. Mycket trevligt badrum med bla dusch och golvvärme. Bra med förvaring i bostaden som även har ett utrymme med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är genomgående och upplevs som mycket ljus.

Här bor du på ett eftertraktat läge invid promenadvänliga Kungsholmsstrand och Karlbergskanalen. Ett lugnt läge samtidigt som du har stadens puls och serviceutbud inom räckhåll, både via utmärkta kommunikationer och en kort promenad.

Välskött förening med mycket god ekonomi. Lån per kvm bostadsyta är 827 kr.

Varmt välkomna på visning!

Rum & Storlek

3 / 62 m2

Pris

4 995 000 kr

Avgift

3 304 kr / mån

Våning

3

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Industrigatan 9

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Hall
Välkomnande hall med säkerhetsdörr och plats för avhängning. I anslutning till hallen finns ett separat utrymme som disponerar kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stavparkett.

Kök
Platsbyggt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Bänkskiva i Carreramarmor kaklat stänkskydd. Köket är utrustat med: Gashäll, kolfilterfläkt, varmluftsugn, mikro (samtliga från SMEG) samt integrerad kyl och frys, diskmaskin (Siemens). I köket finns det bra arbetsytor och gott om utrymme för förvaring. Integrerad belysning i underskåp och över arbetsbänk. Fiskbensparkett. 

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med stort fönster mot gatan. Lättmöblerat med plats för matbord för ca 6 personer, soffgrupp och TV-möbel. Vacker fiskbensparkett på golvet. Fiskbensparkett. 

Master Bedroom
Ljust och luftigt sovrum mot innergården. Gott om plats för både dubbelsäng och div möblering med tex nattduksbord. I sovrummet finns platsbyggda garderober samt en originalgarderob som idag används som städskåp. Från sovrummet når man balkongen i bästa syd-västläge. Furugolv, enstav. 

Sovrum 2
Bra storlek för ett barnrum eller gästrum/arbetsrum. Platsbyggd förvaring och utsikt mot lummig gård. Furugolv, enstav. 

Badrum
Stilrent helkaklat badrum utrustat med väggfast wc, handfat med kommod, spegel, två handdukstorkar samt en dusch med glasväggar. Spotlights i tak samt klinker med golvvärme.

Övrigt
I föreningen finns det ett cykel- och barnvagnsrum men man får även plats med tex en Bugaboo Donkey i hissen. Till lägenheten hör ett vindsförråd i bra storlek. 

Förening

Brf Skutan är en s.k. äkta bostadsrättsförening som äger marken. I föreningen finns 40 lägenheter med bostadsrätt samt 3 hyresrättslokaler. Den totala ytan enligt taxeringsbeskedet är 1664 kvm varav 1 520 kvm utgör lägenhetsyta och 144 utgör lokalyta. Föreningen köpte fastighet (inkl. mark) 1999. Det finns en gemensam innergård med utemöbler och grill samt ett cykel- och barnvagnsrum som nås via gatan (utan trappor). På plan 1 finns en nyligen renoverad tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkskåp. Föreningen anordnar gemensam vårstädning. 

Lån per kvm bostadsrättsyta är 827 kr. Föreningen har 1 285 357 kr i kassan. 

Byggnadens tekniska status: 
Stammar: Gjordes successivt 1985-1995
Fönster: 2011
VA samt plåtarbete på tak: 2013
Tvättstuga: 2013
Byte undercentral: 2018
Uppfräschning av cykel- och barnvagnsrum: 2018