Midsommarkransen

Johannesbergsgatan 3

Underhand

Visa alla bilder

Nu har du möjlighet att bo mitt i populära Midsommarkransen! Lägenheten är en gavellägenhet vilket gör att du får ljusinsläpp från två väderstreck och här får du både disk- och tvättmaskin i din bostad. Fastigheten är uppförd 1938 vilket kännetecknas av stora fönsterpartier och högt i tak och byggnaden totalrenoverades även 2011 - vilket betyder att alla föreningens stora renoveringar är utförda. En förening med god ekonomi som äger marken - välkomna på visning!

Rum & Storlek

2 / 38 m2

Pris

2 375 000 kr

Avgift

2 929 kr / mån

Våning

1

Hiss

Nej

Visning

Johannesbergsgatan 3

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

073-543 03 24 lisa.ode@alexanderwhite.se

Förening

BRF Blåklockan i Midsommarkransen är en äkta förening som äger sin mark (ej tomträtt). Huset uppfördes 1938 och helrenoverades 2011. Föreningen består av 28 bostadsrätter och en hyresrätt. Den sistnämnda ses som en dold tillgång då den i framtiden kan säljas som en bostadsrätt och därmed bidra med stora intäkter till föreningens kassa. Föreningen amorterar löpande på sina lån.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga
Trädgårdsförråd
Innergård med grill

Parkering
Föreningen 6 parkeringsplatser som man kan hyra som medlem i föreningen. Hyran ligger på 500 kr

Övrigt
Ett obligatorisk tillägg om 160 kr/mån för bredband tillkommer.

Till lägenheten hör ett vindsförråd. 

Interiör

Hall
Svart klinker på golv och vitmålade väggar. Avhängningsmöjligheter direkt till vänster och säkerhetsdörr in till lägenheten.

Kök
Fullt utrustat kök med diskmaskin, microvågsugn, ugn, spishäll, fläkt samt kyl och frys. Svart kakel ovanför arbetsbänk och vita luckor. Vitmålade väggar och parkettgolv. 

Vardagsrum
Fönster i två väderstreck. Här finns plats för både soffgrupp med tv-möblemang och matplats för 4-6 personer. Vitmålade väggar och parkett på golv. 

Sovrum
Sovrummet har en stor garderob och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och parkett på golv. 

Badrum
Badrummet har grått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Duschhörna, WC och tvättmaskin. Ovanför tvättmaskinen finns hyllplan för förvaring.