Danderyd

Klockargårdsvägen 2B

Visa alla bilder

Äntligen saluförs en perfekt planerad tvåa i absolut toppskick i Danderyd!
Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende och inte vill tumma på standarden. Här får du möjlighet att njuta av den grönskande utsikten från balkongen eller gå ner till den privata poolen som fångas av solens alla timmar.
Med få minuters cykeltur genom mysiga villagator når du Mörby centrum som erbjuder ett rikt serviceutbud och lokaltrafik som snabbt tar dig till Stockholms stadspuls.

Kontakta mig för att boka privat -eller online visning! 0709 78 65 91

Rum & Storlek

2 / 48 m2

Pris

2 695 000 kr

Avgift

2 953 kr / mån

Våning

1 av 1

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Klockargårdsvägen 2B

Kontaktuppgifter:

Valerie Petrova

070-978 65 91 valerie.petrova@alexanderwhite.se

Interiör

Hall
Inbjudande hall med gott om plats för avhängning. Stor inbyggd garderob och städskåp med skjutdörrar. Här finns även plats för ytterligare förvaring eller sittplats. 

Badrum
Stort och modernt badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Gott om förvaring samt vattenburen golvvärme, handfat med kommod, wc och dusch med vikbara glasväggar. Plats finns för badkar. 

Vardagsrum
Genom stora och djupa fönster skiner ljuset in till bostadens öppna kök och vardagsrum. Den sociala planlösningen bjuder in till umgänge och härliga tillställningar. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för större mat- och soffgrupp. Vitmålade väggar, dimbara spotlights och genomgående ekparkett i tre-stav.

Kök
Modernt kök med goda arbetsytor, dimbara spotlights och full maskinell utrustning från Electrolux så som diskmaskin, induktionshäll, ugn med varmluftsfunktion, integrerad micro samt kyl/frys. Höga överskåp och gott om förvaring för vardagens alla köksredskap. Plats för stor matgrupp för upp till 6-8-personer.

Sovrum
Harmoniskt sovrum i gavelläge med plats för både dubbelsäng och förvaring i form av garderob och byrå. Genom sovrummet når man bostadens härliga balkong placerad i västerläge som bjuder på eftermiddagssol. Balkongen och rummet vetter ut mot grönskan och är placerad högst upp i huset.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Förening

HSB Brf Klockarängen registrerades 2016 och är en äkta bostadsrättsförening bestående av 43 bostadsrättslägenheter fördelade på 2 huskroppar. Föreningen äger marken och belastas därför inte av tomträtt. 

Ekonomi
Då inget större planerat underhåll kommer ske eller investeringar på fastighet/mark ska göras under 2020 har styrelsen beslutat att årsavgifterna hålls oförändrade tillsvidare. Föreningen amorterar på lånen enligt plan. 

Ägande
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare och inte heller privat uthyrning av parkeringsplats. Delat ägande ok, likaså andrahandsuthyrning.

Parkering
Till föreningen hör 45 parkeringsplatser, varav 26 med motorvärme. Dessa hyrs för 400 kr/mån, 600 kr/mån för platser med el. Ledig p-plats finns i dagsläget (2020-06-23). Utöver det finns även ett antal gäst -och handikapparkeringar. 

Bredband, TV och telefoni
Föreningen är, via Telenor, ansluten med fibernät för bredband, tv och ip-telefoni. Obligatoriskt avgiftstillägg om 208 kr/mån för den inkluderade tjänsten. 

Gemensamma utrymmen
Som boende i föreningen har man lyxen att tillgå en fantastiskt härlig utomhuspool som träffas av solens alla timmar! Den är uppvärmd och privat belägen på föreningens grönskande innergård. I anslutning till denna finns även en spa-avdelning bestående av ett mini-gym, en bastu och dusch. Dessutom finns här även en övernattningslägenhet och en möteslokal som går att hyras för möten, fest eller andra trevliga tillställningar, dessa bokas smidigt via föreningens hemsida (lokal 150kr, lägenhet 250kr) . Det finns totalt 3 st cykel/barnvagnsrum och en grovtvättstuga belägen på källarplan.

Renoveringar
Fastigheterna är uppförda 2016, det finns därför inga planerade renoveringar. Under 2019 har besiktningar utförts av ventilation (OVK), hiss och lekplatser.

Besök gärna föreningens hemsida: www.brfklockarangen.se

Område

Det populära och ärade området Nora i Danderyd präglas av en otrolig grönska och härliga villaområden. Här bor man lugnt och skönt men med en direkt närhet till Stockholm storstadspuls. I området finns bland mycket annat Nora torg och Nora strand, Danderyds båtklubb, ett flertalet välrenommerade skolor, Danderyds kyrka och service-rika Mörby centrum som expanderar med 18 000kvm och snart byter namn till ”Danderyds centrum”. Läs mer på www.danderydsc.se.

För dig som gillar att motionera finns inom promenadavstånd flera vackra stråk som bla. Edsviken, naturreservatet vid Ekebysjön och Rinkebyskogen. I närområdet finns ett flertalet gym, där bland annat populära SATS och även Danderyds golfbana.

Kommunikationer
Med kommunalt trafik tar du dig enklast in till city genom att promenera eller cykla till Mörby Centrum där det finns både tunnelbana och bussar till Stockholms alla områden. Med två minuters biltur är man uppe på motorvägen E18. Precis bredvid bostadsområdet går följande bussar:

Buss 602 (Mörby centrum/Djursholm) buss 607 (Danderyds sjukhus/Sollentuna) buss 604 (Mörby centrum/Eneby Torg/Täby centrum/Hägernäs) buss 611 (Mörby centrum/Eneby Torg/Täby kyrkby) samt flertalet nattbussar. En taxi in till stan kostar uppskattningsvis 200-250 kr.