Stocksund

Klostervägen 3A

Budgivning pågår

Visa alla bilder

Välplanerad och charmig lägenhet med högt läge i huset och mysig balkong i bästa söderläge! Magiskt ljusinsläpp tack vare det höga och fria läget och de stora fönsterpartierna. Härlig rymd i bostaden tack vare den höga takhöjden. Här finns ett separat trevligt kök med goda arbetsytor i charmigt 30-talsoriginal, en rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng och ett nyrenoverat fräscht badrum. Stambytt förening med stabil ekonomi.
Eftertraktat och lugnt läge i Danderyd med grönska och vattnen precis utanför dörren. Med få minuters promenad når man ett brett restaurang -och serviceutbud samt Norrorts rikaste kollektivtrafiksnät (Roslagsbanan, buss och tunnelbana) som tar dig in till Stockholms universitet och city på 10 minuter. Välkomna på visning!

Rum & Storlek

1.5 / 42 m2

Pris

2 295 000 kr

Senaste bud: 2 800 000 kr

Avgift

3 267 kr / mån

Våning

2

Hiss

Nej

Visning

Karta

Planlösning

floor-plan
Klostervägen 3A

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Hall
Så fort man kliver in i lägenheten möts man utav stora fönsterpartier och ett helt otroligt ljusflöde. Hallen är rymlig och har en hatthylla med avhängning samt plats för övrig önskvärd förvaring. Nylagt trägolv genomgående i bostaden förutom kök och badrum. 

Badrum
Vitkaklat och stilrent badrum med golvvärme. Här finns wc, handfat, spegelskåp och dusch. 

Vardagsrum
Otroligt härligt sällskapsrum med stort ljusinsläpp och utgång till balkongen. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. 

Balkong
Lägenheten är belägen näst högst upp i huset och ligger i ett ostört och grönt läge med begränsad sjöutsikt (mer vintertid). På balkongen kommer solen största delen utav dagen och går ner sent på kvällen, en underbar plats att umgås på.

Sovalkov
Rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng och sängbord. Vill man kunna stänga om sig kan man med enkla medel sätta upp en industriglasvägg alternativt ändra bostaden enligt alternativ planlösning. 

Kök
Kök i original med goda arbetsytor i charmigt originalutförande. Här finns ugn, fläkt och kyl/frys. I köket är det förberett för och finns plats för mindre diskmaskin. 

Matplats
Trevligt rum i anslutning till köket med plats för matplats.

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. 

Förening

Brf Fabriken 4. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som ombildades 1997. Föreningen äger marken. I föreningen finns 26 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningen har en gemensam tvättstuga som är belägen i föreningens källare. Den är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp. I föreningen finns en fin gemensam gård utrustad med utemöbler. Cykelrum finns för vinterförvaring i källaren, annars placeras cyklar utanför entréerna.

Föreningen anordnar gemensam städdag. Delat ägande accepteras. Juridisk person accepteras ej. 

Utförda renoveringar:

2001 rörstambyte.
2006 fönsterbyte.
2006-2007 elstambyte.
2009-2010 byggt om elrum i källaren.
2012 utbyte av maskinpark i tvättstugan.
2014 fiber installerat.
2015-2016 fasadrenovering, balkongrenovering.
2020 gjordes en omfattande värmeregleringsöversyn. Bytt ventiler på alla element och sett över alla rör i källaren.
2020-2021 utfördes OVK, sotning och brandskyddskontroll samt byte av bergvärmepanna. Stamspolning utförd och radodmätning.

Planerade åtgärder:
Föreningen planerar att framöver byta av typ av spets (olja) och reparera taket med papp och trä planerat till 2022. Föreningen har haft ett lätt läckage vid takfönstren som planeras att åtgärdas nästa år. Planer finns även för att rusta upp uteplats och bygga ett sophus.

Ingen planerad avgiftsförändring (kontrollerad september 2021).