Älgö

Korsholmsvägen 12

Visa alla bilder

Kontakta mig gärna direkt på 0732-547857 för visningsbokning.

Skärgårdsvilla på vackra Älgö med närhet till Saltsjöbaden. Modern 1,5 plans villa med stora fönster, oinredd råvind, en genomgående öppen planlösning, nyare kök och ett högt och ljust läge. Tomt med större gräsmattor, vackra planteringar och en stor potential för den trädgårdsintresserade. Båtplats ingår på samfällighetens brygga med utsikt mot Grand Hotell Saltsjöbaden och Korsholmen. Badplats finns vid bryggan.

Ett härligt skärgårdsboende!

Kontakta mig gärna direkt på 0732-547857 för visningsbokning.

Rum & Storlek

3 / 141 m2

Tomtarea

2 094 m2

Pris

9 750 000 kr

Visning

Kontakta mig gärna för mer information om fastigheten eller om ni önskar boka visning.

Korsholmsvägen 12

Kontaktuppgifter:

Christian Lippich

073-254 78 57 christian.lippich@alexanderwhite.se

Interiör

Hall
Välkomnande större hall med förvaringsmöjlighet i garderob med skjutdörrar med spegelglas. Klinkers på golvet.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Plats för större soffa och fåtölj framför den öppna spisen. En stor matsalsyta med plats för större matbord. Ett välkommande rum med gott om ljusinsläpp i de många fönstren mot den härliga trädgården. Även fler större ovala fönster ger personlighet i rummet och skapar en fin maritim känsla. Utgång från vardagsrum/kök till en trevlig uteplats med plats för matbord och grill i den uppvuxna trädgården.

Kök
Ett modernare kök med större induktions spis i rostfritt med matchande fläkt. Kylskåp och frysskåp. I köket finns en köksö med förvaring. Plats för större matbord. Bra ljusinsläpp genom dom ovala fönsterna.

Badrum
Ett badrum med handfat, toalett och dusch. Klinker på golv och kakel på väggarna. Elektrisk handukstork.

Sovrum
Ett härligt sovrum med större ovalt fönster med utsikt från husets framsida. Plats för en dubbelsäng. Platsbyggda garderober finns längs väggen i sovrummet.

Sovrum
Ett sovrum med större ovalt fönster med utsikt mot trädgården. Plats för en dubbelsäng. Platsbyggda garderober finns.

Tvättrum
Ett större tvättrum med tvättmaskin. Här finns också husets värmekälla. 

Fastighet

Större uppvuxen trädgårdstomt med stora plana gräsmattor runt huset. Ett högre plank mot grannarna på vardera sida ger en privat känsla. Tomten är delvis i suterräng och det finns stora ytor att ta vara på bakom huset. Det finns i dag två trädgårdsförråd som dock behöver underhåll. Större plats för bilar på uppfarten. Båtplats på samfällighetens gemensamma bygga ingår. Kan dock inte säljas vidare utan återgår till samfälligheten vid avyttrande

Småhusenhet Typkod 220

Taxeringsår: 2021, Byggår: 1999, Värdeår: 1999

Byggnad, totalt värde: 2 318 000 kr.
Mark, totalt värde: 3 031 000 kr.
Summavärde: 5 349 000 kr

Område

I Saltsjöbaden Centrum finns det livsmedelsaffärer, diverse butiker, apotek samt restauranger, gym och vårdcentral. För den som vill ha ett lite större utbud finns Nacka Forum som ligger ca 20 minuter bort med bil. Här finns allt du behöver i form av många butiker, caféer och restauranger. Det finns även service, som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd med bil. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud.

Busskommunikationer finns från Älgö till Solsidans station och Saltsjöbadens station, varifrån man enkelt färdas in till Slussen med Saltsjöbanan.

På Älgö finns flera härliga bad, både sandstränder och klippor, möjlighet till båtplats, tennisbanor och kiosk på sommartid. 

 

Servitut

Officialservitut väg, Förmån. 0182K-BN10823 – 1

Byggrätt

Det är av stor vikt att själv undersöka detaljplanen och kontakta Nacka kommun gällande byggfrågor. Huvudbyggnad som uppförs i en våning får ej uppta större byggnadsarea än 8 % av tomtarean, dock högst 160 kvm. Huvudbyggnad som uppförs i en våning jämte inredningsbar vind eller två våningar varav en sluttningsvåning får ej uppta större byggnadsarea än 6 % av tomtarean, dock högst 120 kvm. Största sammanlagda byggnadsarea för uthus och garage får ej överstiga 40 kvm. Den största byggnaden får ej överstiga 30 kvm. Infotmation från detaljplanen. 

Se mer information i bifogad detaljplan under fliken dokument.