Stocksund

Kyrkvägen 2A

Underhand

Visa alla bilder

Sixten Magnusson-villa i toppskick med solig södervänd tomt och attraktivt läge!
Välkommen till denna väl underhållna tvåplansvilla med solig tomt, balkong och kvällssol! Stora sociala ytor med vardagsrum med öppen spis och stora fönsterpartier mot trädgården och balkongen. Mycket bra planlösning med fyra till fem sovrum, två badrum samt två separata wc. Allt i absolut toppskick! Garage i huset som idag disponeras som utmärkt förråd. Elgrind till den stora uppfarten. Solig, södervänd tomt med terrass, planteringar, äppelträd och stor plan gräsmatta. På tomten finns en nybyggd friggebod. Centralt läge alldeles intill Stocksunds torg med gångavstånd till eftertraktade förskolor och skolor samt Roslagsbanan och buss. Även T-bana röd linje finns i närheten. Därutöver cykelavstånd till stan och tar du bilen är du inne på lite drygt tio minuter. Helt enkelt svårslaget läge! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Rum & Storlek

8 / 229 m2

Tomtarea

1 250 m2

Biarea

21 m2

Pris

-

Visning

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Kyrkvägen 2A

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Fastighet

Huset förvärvades 2001 av fastighetsägaren. 

2021 Badrum och wc på entréplan renoveras av entreprenör. Hela huset målas om invändigt. Garaget renoveras med nya hyllor samt ytmålning av väggar/golv.

2020 Balkongen renoveras.

2019 Eldstaden sotades och kontrollerades (godkänd).

2019 Fasaden renoveras samt ny dränering.

2018 Badrum samt wc på övre plan renoveras av entreprenör. 

2015 (omkring) Uppstod läckage från den dåvarande vattenutkastaren. Försäkringsbolag inkopplat för reglering/åtgärd, sovrummet åtgärdades med nya golv och väggytskikt.

2014 Taket lades om av entreprenör.

2011 Köket renoverades.

ca 2010 Utfördes radonmätning med godkänt resultat. Dock saknades rapporten och därför ska ny mätning utföras. 

Övrigt:
Sprickorna i sockel har lagats löpande under åren men uppkommer igen. Hela huset invändigt har ytskiktsrenoverats löpande under åren och målning/oljning av fönster/dörrar utvändigt. Skada på golvplatta i badrummet på övervåningen ska åtgärdas av säljaren innan frånträde. Trasig fönsterruta som noteras i besiktningsprotokollet är åtgärdad. 

OBS
Säljaren friskriver sig från eventuella fel eller brister i fastigheten.