Svinninge

Lötvägen 81

Visa alla bilder

Arkitektritat parhus i med genomgående hög standard beläget i natursköna Svinninge. Här finner du omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som öppnar upp mot naturen. Klart för inflyttning i mitten av september.

Rum & Storlek

5 / 102.5 m2

Pris

5 295 000 kr

Avgift

4 393 kr / mån

Våning

Hiss

Nej

Visning

Kontakta gärna mäklaren för bokning av enskild visning

Lötvägen 81

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

070-796 64 41 johan.lovgren@alexanderwhite.se

ARKITEKTRITADE PARHUS I SKÄRGÅRDSMILJÖ

Välrenommerade Innovation Properties uppför arkitektritade parhus med hög standard och yteffektiva planlösningar i Svinninge som ligger ca 2,5 mil från Stockholm C. Här bor du med naturen och skärgården som närmsta granne samtidigt som du tar dig till centrala Stockholm på 25 minuter. Området präglas av nyproducerade parhus och villor av hög klass. Projektet innehåller 10 arkitektritade där bostäderna uppförs helt nyckelfärdiga med utrullade gräsmattor, altaner m.m.

Det här huset erbjuder 3-4 sovrum, två badrum varav ett med badkar, vattenburen golvvärme på båda planen och ett påkostat kök från Marbodal och serien Arkitekt Plus. På övervåningen finner man en generös takhöjd om över tre meter till nock, även i badrummet.

Huset genomsyras av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp mot naturen. Planlösningen är yteffektiv och funktionell med de sociala ytorna på entréplan och familjens privata sovrumsavdelning med tre sovrum och en walk in-closet på det övre planet. Badrum finns på båda våningsplanen. Ett rymligt fristående förråd om ca 6 kvm hör till huset.

Huset står klart för inflyttning den 15 september.