Gröndal

Lustigkullavägen 4

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Välkomna till denna generösa sekelskiftestrea på mysiga Lustigkullavägen! Här bor du med ett par minuters promenad till goda kommunikationer, dagis och båtliv. Natursköna Vinterviken erbjuder vackra promenadstråk, bad och högklassig mat.

Här bor ni med tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, plankgolv, stora fönster och fungerande kakelugn. Smakfullt och arbetsvänligt kök med matplats, fint badrum med tvättpelare och badkar, två stora sovrum med förvaring och ett otroligt trivsamt vardagsrum med magnifikt ljusinsläpp. Stabil förening i välskött fastighet på en utav Gröndals mest älskade gator!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Rum & Storlek

3 / 84 m2

Pris

6 750 000 kr

Avgift

4 199 kr / mån

Våning

0,5

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Lustigkullavägen 4

Kontaktuppgifter:

Valerie Petrova

070-978 65 91 valerie.petrova@alexanderwhite.se
Lustigkullavägen 4

Kontaktuppgifter:

Julia Hagnäs

072-857 98 96 julia.hagnas@alexanderwhite.se

Interiör

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vackert plankgolv ligger genomgående i bostaden och binder samman de generösa och välplanerade rummen. Behagliga nyansval på väggarna ger ett ljust och mycket trivsamt intryck. Vardagsrummet är rymligt med två stora fönster som ger rikligt med ljus och skapar ett trevligt rum för umgänge. Fungerande kakelugn förstärker mysfaktorn ytterligare. Smakfullt och arbetsvänligt kök med goda arbetsytor i betong som bryts av med vita fasade kakelplattor i klassiskt utförande. Generöst med förvaring via släta skåpssluckor med diskreta infrästa handtag. Maskinell utrustning bestående av två ugnar i arbetshöjd, varav ena med kombinerad mikrofunktion, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys i fullhöjd. i anslutning till kök finner ni trevlig matplats med platsbyggd sittbänk. Två bra sovrum fria från insyn. Båda med mycket bra förvaring via garderob med skjutdörrar. Från sovrummet mot innergården har tidigare funnits bygglov för fransk balkong. Snyggt och tidlöst badrum med carraramarmor på golv och vita fasade kakelplattor på väggar belyst av spotlights i tak. Här erbjuds tvättmöjligheter via smart inbyggd tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Noga avvägt badkar erbjuder dusch och badmöjligheter. Bra förvaring via spegelskåp och kommod med marmorskiva.

Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca. 8 kvm.

Förening

Brf Lustigkullan är en äkta förening som äger marken. Föreningen bildades 2010 och består av 37 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt samt 8 lokaler fördelat på två hus Gröndalsvägen 25-27 och Lustigkullavägen 4.

Utförda renoveringar:
2019 – Stamspolning.
2014 – Innergården.
2013 – Fönsterrenovering.
2012 – Stamspolning samt OVK.
2009 – Installation av fiber. Nytt tak på Gröndalsvägen 25-27.
1976 – Stambyte.

Kommande renoveringar:
Omläggning av taket på Lustigkullavägen 4 inom några år. Styrelsen ser över alternativen stambyte/ relining inom 5-8 år.

Avgiftshöjningen om 10% är föranledd av att föreningen haft stora oväntade utgifter det senaste året. Avgifterna är förhållandevis låga. Föreningens skulder uppgår till ca 9,1 mkr. och belåning per kvm är 4099 kr./kvm.

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga finns i anslutning till Gröndalsvägen 33 och är utrustad med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, torkskåp och en mangel.
Härlig och grönskande innergård med planteringar och grillar. Här finns gott cykelparkering och barnvagnsförråd i port 33.

Leverantör av kabel-TV och bredband: ComHem, fiber OpenUniverse Stockholm.