Norrmalm/Vasastan

Lyceum

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Invid Observatorielunden och Drottninggatan, i gamla KTH:s universitetsbyggnad, sker nu en konvertering av två huskroppar som tillsammans bildar LYCEUM. Dessa lokaler har tidigare fungerat som både laboratorium och undervisningssalar. Här kommer det att skapas ca 70 bostäder med modern design, hög takhöjd, stora fönster och snickeribyggda kök. Inflyttning Q4-2016. Detta är endast ett urval av lediga bostäder i projektet, vänligen besök projekthemsidan www.lyceum1.se för mer information och aktuellt utbud.

Visning

Karta

Lyceum

Kontaktuppgifter:

Mimmi Rockborn

073-325 40 11 mimmi.rockborn@alexanderwhite.se
Lyceum

Kontaktuppgifter:

Magnus Ohlsson

070-270 20 00 magnus.ohlsson@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Oscar Properties förvärvade under 2012 två unika byggnader med akademisk historia, Zootomiska institutet och Farmaceutiska Institutet. Dessa fastigheter omvandlas nu till moderna bostäder under namnet Lyceum. Lyceum blir ett ljust och rymligt storstadsboende präglat av funktionalitet och estetik med inspiration från byggnadernas akademiska förflutna.

Fastigheterna som utgör Lyceum är en del av det gamla kvarteret Vega, ett område som under mer än hundra år var synonymt med vetenskap och bildning. Idag är det omkringliggande området rikt på nöjen, parker och shopping och har ett livligt krog- och restaurangliv.

 

Vänligen kontakta ansvarig mäklare, Johan Lövgren, 0707 96 64 41, för mer information och visning.