Östermalm

Narvavägen 16

Visa alla bilder

Med ett mycket attraktiv och insynsskyddat läge på Narvavägens solsida ligger denna arkitektritade lägenhet med perfekt planlösning och exklusiv känsla. Generöst vardagsrum i öppen planlösning mot det smakfulla köket. Två rogivande sovrum varav det ena med badrum en suite och mycket rymligt dressingroom. Ytterligare ett smakfullt badrum i anslutning till hallen. Lågt belånad förening.

Rum & Storlek

3 / 73 m2

Enligt föreningens information 74 kvm.

Pris

7 900 000 kr

Avgift

2 760 kr / mån

Våning

1/2

Hiss

Nej

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Narvavägen 16

Kontaktuppgifter:

Wilhelmina Bonde Alfvén

070-878 78 64 wilhelmina.b.alfven@alexanderwhite.se

Interiör

Praktisk hall med vackert kalkstensgolv och gott om plats för avhängning. Från hallen nås ett av lägenhetens badrum med dusch, toalett och handfat. Smakfullt inrett med kalksten på golv och väggar. Två originalspegelglasdörrar öppnar upp mot det ljusa och luftiga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Två vackra välvda fönster ger ett rikligt ljusinsläpp och den generösa takhöjden skapar en härlig rymd. I vardagsrummet finns två praktiska platsbyggda soffor i svart Valchromat och gott om plats finns för ytterligare soffa och stort matsalsbord för ca 8 personer. Köket är väl genomtänkt med mycket rymlig förvaring och spegel ovanför arbetsytan som ger en blick ut mot Narvavägsalléns grönska. I köket finns inbyggd kyl/frys, inbyggd diskmaskin, induktionshäll, fläkt och varmluftsugn. Samtliga vitvaror från Siemens. På golvet ligger oljad fiskbensparkett och invid matplatsen en öppen spis som skapar en mysig och inbjudande känsla. 
Master bedroom är placerat med ett lugnt läge mot den mysiga och grönskande gården. Här har man skapat en exklusiv hotellkänsla genom stilrena materialval och praktisk planlösning. På golvet ligger en lyxig heltäckningsmatta i off-white och från sovrummet nås det mycket rymliga dressingroomet med platsbyggd förvaring, här är det även förberett för en tvättpelare. Badrum en suite med uppvärmt kalkstensgolv, dusch(plats för badkar), wc, handfat och spotlights i taket. 
Ytterligare ett bra sovrum finns med platsbyggd förvaring, plats för dubbelsäng samt inbyggd garderob.
Lägenheten ger genomgående en exklusiv känsla och i kombination med läget på Narvavägen och närheten till Djurgården så är detta ett boende som är något utöver det vanliga.

Förening

Brf Fanan 20 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 1985 och består av 22 lägenheter med bostadsrätt. Övernattningsändamål samt juridisk person godkänns ej. Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga i källaren, cykelrum, barnvagnsrum samt bastu. Lummig och grönskande innergård med utemöbler. Avgiften betalas kvartalsvis, inga planerade avgiftsändringar. Föreningen tar ut pantsättningsavgift och överlåtelseavgift. Mycket god ekonomi i lågt belånad förening. Kabel-tv basutbud samt bredband via ComHem ingår i avgfiten. Avgiften sänktes 2015 med 25 %. Föreningen planerar en avgiftshöjning med ca 12 % under 2018. 

 

 

 

 

Fastighet

Unik fastighet uppförd 1895 samt ombyggd 1939.
Utförda renoveringar:
2017 – Fasad samt fönster
2016 – Tvättstuga samt trapphus
2011 – Samtliga balkonger mot gatan
1999, 2003 samt 2009 – Stambyte kök och badrum, samtliga stammar bytta
2000 – Elstigare, tak i gårdshus
1999 – Ny undercentral. Modernisering tvättstuga. Byggt bastu med dusch.
1985 – Tak i gathus