Hagastaden

Nina Einhorns gata 10

Visa alla bilder

Rum & Storlek

2 / 54 m2

Pris

4 795 000 kr

Avgift

3 230 kr / mån

Våning

4

Hiss

Ja

Visning

2022-10-09 13:30 - 14:30
Välkommen på visning!

Nina Einhorns gata 10

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

070-818 18 14 hakan.lundquist@alexanderwhite.se

Interiör

Invid den kommande Norra stationsparken i hjärtat av den populära Hagastaden ligger denna väldisponerade 2:a. Säljaren har som första ägare till lägenheten endast bott där i 2 år så allt är i absolut toppskick. Sällskapsdelen är mycket rymlig, ljust och erbjuder plats för både en soffgrupp och hemmakontor. i anslutning ligger den härliga balkongen i solig sydvästläge. En liten oas att ta igen sig i efter en hård arbetsdag. Det fullutrustade köket finner ni i öppen planlösning till vardagsrummet, i sober design med mörkbetsade luckor med svarta handtag. Induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn, micro och K/F. Sovrummet är rymligt och erbjuder yta för både dubbelsäng, nattduksbord och 2 garderober. Badrummet är helkaklat med vitt kakel och mörkgrå klinker. Infällda spotligts och combitvättmaskin med torktumlare. Genomgående fina detaljer såsom ektparkett och fönsterbräden i marmor. Accepterat pris. 

Förening

Brf Inspirera äger fastigheten Stockholm Kromosomen 1 Stockholms kommun. Föreningens byggnad färdigställdes år 2018. Byggnaden består av ett flerbostadshus med 62 bostadsrätter och tre lokaler. Den totala boarean (BOA) är ca 3 394 kvm och lokalarean (LOA) är ca 133 kvm. Föreningen har 18 garageplatser samt två mc-platser i gemensamhetsanläggning. Föreningen är äkta. Medlemmar i föreningen har tillgång till en trevlig gård med utemöbler och sandlåda, vidare finns cykel- samt barnvagnsrum. Då fastigheten byggdes 2018 så kommer inga större renoveringar ske i närtid. Källarförråd. 

För löpande information från föreningen kan man gå in på www.brfinspirera.se

Område

Populärt läge läge i Hagastaden med närhet till både Odenplan och Sankt Eriksplan. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som vill ut och rör på sig ligger Hagaparken och Karlbergs slottspark nära och Sats samt Friskis och Svettis ligger ett stenkast bort. Nära bostaden finns även matbutiker såsom Hemköp, Willys och Systembolaget. Förskolor finns i grannhuset.

Ypperliga kommunikationer – kort promenadavstånd till både Odenplan och Sankt Eriksplans tunnelbana. Pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. Även ett flertal innerstadsbussar finns i närområdet. Flygbussar till Arlanda går från närliggande Torsplan.