Vasastan

Norrbackagatan 60

Visa alla bilder

På lugn gata nära Rörstrandsgatan finns nu en ovanligt yteffektiv lägenhet med genomgående fiskbensparkett, högt i tak, en rymlig sovalkov och ett badrum med tvättpelare - allt detta i en förening med stark ekonomi och där alla större renoveringar ligger i bagaget! Varje kvadratmeter är noggrant planerad där både kök och förvaring har platsbyggts för att optimera bostadens yta. Lägenheten håller en genomgående hög standard där alla med ett öga för design kommer att känna igen flertalet exklusiva materialval. Den har inretts med allt från blandare från Tapwell och bänkskiva i Carraramarmor till eluttag från Eljos exklusiva serie Renova. Välkommen på visning!

Rum & Storlek

1.5 / 37 m2

Pris

3 450 000 kr

Avgift

2 042 kr / mån

Våning

1

Hiss

Ja

Visning

Karta

Planlösning

floor-plan
Norrbackagatan 60

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

073-543 03 24 lisa.ode@alexanderwhite.se

Interiör

En ovanligt yteffektiv lägenhet med genomgående fiskbensparkett, högt i tak, en rymlig sovalkov och ett badrum med tvättpelare – allt detta i en förening med stark ekonomi och där alla större renoveringar ligger i bagaget! Varje kvadratmeter är noggrant planerad där både kök och förvaring har platsbyggts för att optimera bostadens yta. Lägenheten håller en genomgående hög kvalité där alla med ett öga för design kommer att känna igen flertalet exklusiva materialval. Den har inretts med allt från blandare från Tapwell och bänkskiva i Carraramarmor till eluttag från Eljos exklusiva serie Renova. Välkommen på visning! 

Hall
Spegeldetaljerad säkerhetsdörr från Daloc. Fiskbensparkett på golv och målade väggar. Platsbyggd sko- och hatthylla för avhängning. I anslutning till hallen finn även en walk-in-closet med dubbla stänger samt extra skoförvaring. 

Kök
Platsbyggt kök installerat av Möbelsnickarna i Stockholm AB. Här finns även ett platsbyggt matbord. Vitvaror från Siemens, blandare från Tapwell och bänkskiva med tillhörande stänkskydd i Carraramarmor. Integrerad kyl och frys i grå nyans matchande köksluckorna samt integrerad diskmaskin. Fiskbensparkett på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti helt fritt från insyn. Plats för både en större soffa och tv-möblemang. Fiskbensparkett på golv och vitmålade väggar. 

Sovalkov
En platsbyggd alkov i vardagsrummet skapar en egen sovrumsdel med plats för 120 cm-säng. Fiskbensparkett på golv och målade väggar i mörkblått.  

Badrum
Stort badrum med vitt kakel på väggarna och marmor på golv. Badrummet är inrett med duschhörna i glas, golvvärme, handdukstork, WC, tvättställ med kommod samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

Förening

BRF Pokalen 5 är belägen på Norrbackagatan 60 och Kadettgatan 7-9, i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus uppfört 1930 som total renoverades 2014 i samband med ombildning.

Bostadsrättsföreningen Brf Pokalen 5 bildades 2014 och föreningen äger marken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som medlem. Föreningen har väldigt god ekonomi där de även får löpande intäkter från föreningens hyresgäster.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Huset består av 2225 kvm i bostadsarea fördelat på 37 lägenheter och 3 lokaler med bostadsrätt och 6 lokaler med hyresrätt.
Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Betalas av köparen
Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Det finns ingen beslutad avgiftsförändring. (Kontrollerat 11052021)
Andelstal i förening
1,97970%
Storlek
Lägenheten är 37 kvm enligt lägenhetsförteckningen.
Kabel-TV och bredband
Comhem
Förråd 
Till lägenheten hör ett källarförråd.
Parkering
Boendeparkering Stockholm stad Taxa 3.
Gemensamma utrymmen
Innergård med gemensam grill, utemöbler och odlingslådor
Cykel- och barnvagnsförråd
Energideklaration
Energideklaration är utfördDetta hus använder 114 kWh/m’ och år.
Byggnadsstatus
2013 – Omputsning av fasad
2013 – Utvändig renovering av fönster och balkongdörrar
2013 – Stambyte kök och badrum
2013 – Komplett ytskikt i källare
2013 – Totalrenovering av trapphus
2014 – Omläggning av tak
2014 – Byte fjärrvärmecentral
2015 – Upprustning av innergård
2016 – Stambyte källare
2018 – Totalrenovering av kommersiella lokaler
2020 – Ombyggnation av butik till kontor
2020 –Brandskyddskontroll
Kommande renoveringar
Det finns inga beslut om större kommande renoveringar.