Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D-E

Visa alla bilder

Exklusiv och mycket yteffektiv trea i Cigarrfabriken med 3,3 meter i takhöjd med vackra valv. Bra sociala ytor med mycket glasparti och ljusinsläpp. Väldisponerad med två rymliga sovrum. Stort öppet kök med vardagsrum och matsal i öppen planlösning. Stilfullt och rymligt badrum med tvättpelare, förvaring samt plats för badkar. Flexibelt tillträde. Balkongplaner planeras i huset.

Rum & Storlek

3

Pris

6 495 000 kr

Våning

1

Avgift

4 465 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Igeldammsgatan 22 D-E – Kungsholmen

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Välkomna till denna mycket välplanerade trerummare med generös takhöjd ( 3,3 m), stilren arkitektur, luftiga ytor, påkostade kvalitativa material val och fantastiska fönster. 

Lägenheten vetter mot gårdsentréen vilket ger ett mycket lugnt läge utan direkt insyn. Varje kvm är maximalt utnyttjad med fokus på de sociala ytorna för att sedan erbjuda 2 bra sovrum, mycket förvaring och stort badrum. Perfekt läge på Kungsholmen med gångavstånd till kommunikation, stadspuls, skolor, grönområden och bad. 

Genomgående vita väggar och ljuspigmenterade ekplankgolv på trälamell. 

Hall med bra avhängning och förvaring i hatthylla med stång samt garderob.Här ansluter det rymliga förrådet.

Stort luftigt vardagsrum med magnifika fönster som ligger i öppen harmoni med matsal/kök.

Sovdel 2 rum: Bra generösa sovrum där man har plats för stor säng samt förvaring. Ena sovrummet har en integrerad garderob.

Köket är ett fint designat hantverk med lackade luckor i bruten vit kulör och beslagning i svartoxiderad brons, bänkskivor i ljus stenkomposit, underlimmad ho i rostfritt stål, varmluftsugn och infälld induktionshäll samt helintegrerad kyl, frys och diskmaskin.

Badrum: Golv i ljus granitkeramik samt väggar i granitkeramik, stor infälld spegel, elburen komfortvärme, tvättpelare i förvaringsmöbel, tvättställ, vägghängd wc-stol med dold cistern samt dusch.

 

 

Förening

Brf Cigarrfabriken bildades 2015 och är en äkta förening som äger marken. Den består av 50 lägenheter och omfattar adresserna Igeldammsgatan 22 D-E. Fastighetbeteckningen heter Stockholm Isbrytaren 53 och består av 7 våningar och två trapphus. Lägenhetsfördelningen är 1-5 rum. Till lägenheterna hör ett förråd i eller utanför lägenheten. Gemensamma utrymmen i byggnaden är cykelförråd/barnvagnsrum, innergård och sophanteringsrum.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram