City

Sveavägen 35

Visa alla bilder

På bästa cityläge i förening som accepterar juridisk person med 0 kr i avgift!
Stort och härligt rum med fantastiskt ljusinsläpp beläget högt upp i huset på 6 tr med begränsad insyn. Här har du omedelbar närhet till all tänkbar service, kommunikationer och stadens alla restauranger, barer och caféer.
Ekonomiskt stabil och välskött förening i fastighet anno 1929.

Rum & Storlek

1 / 28 kvm

Pris el bud

2 950 000 kr

Våning

6

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Interiör

Välkomnande och ljus hall med avhängningsmöjlighet samt platsbyggd hatthylla. Stavparkett och grönmålade väggar. Från hallen nås lägenhetens pentry/kokvrå utrustad med arbetsbänk i zink, kyl med frysfack, stänkskydd i ljus glasmosaik, senast renoverat 2012/13. Bostadens badrum har grått kakel och klinker, wc, handfat, överskåp med spegel, handdukstork och sk. Stockholmsdusch. Luftigt och ljust rum med väggar i ljust blå ton, taklister samt vacker fiskbensparkett. Rum med plats för dubbelsäng, arbetsplats, matbord och mindre soffgrupp. Fönstret släpper in ett härligt ljus och är dessutom ljudisolerat vilket reducerar ljud från gatan. I anslutning till rummet finns en inbyggd garderob med fin originaldörr.
Till lägenheten tillhör ett nyrenoverat källarförråd om ca. 4kvm. Kabel-TV och bredband fiber via Ownit 1000Mbit ingår i avgiften.

Förening

Brf Vargen 8 omfattas av adresserna Sveavägen 35 och Olofsgatan 14. Bostadsrättsföreningen bildades 2005 och består av 35 medlemslägenheter med bostadsrätt, 1 lägenhet med hyresrätt samt 12 lokaler.
Föreningen godkänner delat ägande förutsatt att minsta ägarandel är 10%. Juridisk person accepteras för stadigvarande boende för en person med anknytning till bolaget. Kontor eller drift av annan verksamhet är inte tillåtet. Föreningen äger marken. Brf Vargen 8 är en sk oäkta bostadsrättsföreningen då en stor del av föreningens yta består av kommersiell verksamhet, dvs. lokaler och/eller hyresrätter. För mer info, vänligen kontakta Skatteverket eller besök: www.skatteverket.se. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut i enlighet med föreningens stadgar.
Besök gärna föreningens hemsida: www.vargen8.se. 

Fastighet

2016/2017: Renovering av källare med nya förråd.
2015: Installation av säkerhetssystem.
2015: Renovering av norra gården.
2010-2012: Gårdsrenovering och 3 av föreningens lokaler.
2008-2011: Stambyte, byte av elstigare.
2008: Ljudisolerades fönster mot Sveavägen. Hissen på Sveavägen drogs upp till vinden samt ner till källaren.
2005: Målades taket och tvättstugan.
PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Just nu pågår vindsbyggnation samt fasadrenovering som planeras vara klart till slutet av oktober respektive slutet av sommaren
Under 2019/2020 planeras målning av trapphus.
Renoveringen kommer ej att påverka månadsavgiften (enligt uppgifter från styrelsen 2019-02-26)

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram