Patriam Nacka Strand

Visa alla bilder

Tidlös arkitektur med bestående värden
Patriam Nacka Strand präglas av en drivkraft att skapa något bestående och tar avstamp i Arkitemas danska arv. Med inspiration från vårt grannlands designtradition bygger vi in det tidlösa, hantverksmässiga, en känsla av omtanke, mänsklig närvaro och ett synbart fokus på detaljer – allt det som har blivit så signifikant för dansk formgivning och arkitektur. Inget görs av en slump, allt har en mening. När något får utvecklas på det här sättet, grundligt och klokt med omsorg och ansvar för både boende och omgivning är chansen också stor att resultatet kommer att uppskattas av människor under lång tid, såväl idag som för kommande generationer. Att bygga hem som du kan leva i och beröras av länge går i linje med vår filosofi. När du tar steget in i Patriam Nacka Strand ska du känna att du har hittat hem.
Havet som närmsta granne
På den sista hörntomten precis ovanför den lilla småbåtshamnen, lever du med ständig och magnifik utsikt över den inre skärgården – med havet som närmsta granne. Trots närheten till city är stadens brus som bortblåst här ute och du kommer hem till ett lugn som få andra platser i Stockholm erbjuder. Här njuter du av den klara, höga luften, solen som går ned över Djurgårdens rika grönska, livet som pågår i farleden och ljudet från Saltsjöns vågor som kluckar mot bryggorna.
En lisa för själen
Att leva här, precis intill vattnet, ger en speciell känsla med stora kontraster och spännande skiftningar året om. Men närheten till vattnet handlar inte bara om vacker utsikt och naturens skönhet – det finns också en själslig, hälsobringande aspekt. Vatten, och inte minst ljudet av vatten, fungerar nämligen lugnande på vår mentala hälsa. Tänk att få uppleva ett sådant rogivande lugn varje gång du kommer hem.
Kortaste vägen till stadens frestelser…
Patriam Nacka Strand ligger endast några minuters bilväg från Stockholms city och allt som vår vackra stad erbjuder. Vill du hellre åka kollektivt finns närmsta busshållplats cirka hundra meter från din dörr där ett flertal busslinjer tar dig till city på knappt 10 minuter. En vackrare resväg går via hamnen och de pendelfärjor som tar dig sjövägen till Nybrokajen på cirka 20 minuter.
…och stadsdelens rika utbud
I Nacka Strand finns idag tre förskolor inom gångavstånd och flera skolor att välja mellan, bland annat Nacka Strands skola och Internationella Engelska skolan. En kort promenad bort hittar du Savör och Birgittas bageri, SATS gym, kemtvätt, skrädderi, tandläkare och ett flertal co-working spaces. Det självklara shoppingcentret, Nacka Forum, ligger cirka 10 minuters promenad eller tre minuters bilväg bort med ett stort utbud av shopping, Ica Maxi, Systembolaget, apotek etc. I Nacka Strand finns det mesta nära tillhands.

Pris

-

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Patriam Nacka Strand – Nacka Strand

Kontaktuppgifter:

Mathias Ringberger

+46707536148 mathias.ringberger@alexanderwhite.se
@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram