Märsta

Steninge Slottsby - Lantbrukets väg

Visa alla bilder

Mycket välplanerad vindsvåning med härlig karaktär och inbjudande altan. Tillträde i mitten av december!

Stort och luftigt sällskapsrum med öppen planlösning mot det exklusiva köket med vitvaror från Gaggenau. Två bra sovrum med utmärkt förvaring. Generöst och exklusivt badrum med blandare från Dornbracht, badkar och dusch samt dubbla handfat och tvättpelare. Gäst wc. Besök projekthemsidan www.florasteninge.se för mer information och aktuellt utbud. Bilderna är generella för projektet och visar exempel på utförande.

Se hela utbudet av bostäder

Rum & Storlek

3

Pris

4 600 000 kr

Våning

3

Avgift

3 841 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Projekthemsida
Steninge Slottsby – Lantbrukets väg – Märsta

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Område

Steninge Slottsby – en ny by växer fram
Nu förvandlas den vackra steningemiljön till Steninge Slottsby. Snart kommer här att finnas bostäder, förskola och skola, vårdboende, livsmedelsbutik, stall och båthamn samt det mesta som krävs för en aktiv, natur- och kulturorienterad fritid.
En ny, vacker torgpark skapas i anslutning till själva stenladan som får ett utvecklat innehåll inom mat, trädgård och form. Logen intill stenladan ska renoveras och rymma verksamheter som ger plats för hotell, event, restaurang, konferenser, konserter mm.
Steninge kommer att ge plats åt över 700 bostäder belägna norr om slottet. Hela området får namnet Steninge Slottsby och Flora Steninge ligger på första parkett närmast slottet och vattnet.
Allt detta görs med stor omsorg om både den vackra slottsmiljön och den unika naturen.
Floras tre huskroppar ligger i Tun 1 med bästa läge på en sluttning ned mot stenladan, slottet och Mälaren.
Fritid och hälsa är i fokus i Steninge Slottsby. Det kommer att finnas ridanläggning, marina och fina möjligheter till närodling och lokal produktion, upplysta löpspår och utegym. Vid byns nya torg och den gamla stenladan utvecklas det befintliga utbudet. Här blir det flera härliga butiker inom mat, trädgård, design, kafé och restaurang med mycket närodlat och ekologiskt på menyn.
     

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram