Kungsholmen

Fridhemsgatan 9

Visa alla bilder

Möjlig trea!
Unik loft-lägenhet - 74 kvm boa samt 13 kvm loft - i eftertraktade Posthuset. Extra hög takhöjd om 3.52 m, stora industrifönster mot park samt öppen planlösning skapar en ljus, unik och tilltalande känsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger generösa och sociala ytor med plats för större matbord och soffgrupp. Ett rymligt och bra sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsplats och walk-in- closet. Stilrent badrum med tvättpelare. Perfekt läge på Fridhemsgatans lugna del med trädgårdar utanför husen. Direkt närhet till Norr Mälarstrand och Riddarfjärden.

Rum & Storlek

2

Utgångspris

6 600 000 kr

Våning

3

Avgift

3 432 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV (basutb), Bredband (fiber)

Hiss

Ja. Rymlig hiss

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Fridhemsgatan 9 – Kungsholmen

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Interiör

Lägenheten har en boarea om 74 kvm samt ett loft om 13 kvm. Loftet har relativt låg takhöjd men kan mycket väl användas som extra sovrum eller myshörna. Den ligger insynsskyddad på våning 3 med stora industrifönster i västerläge som vetter mot lugn gårdssida och en mindre park med stora ekar. Sommartid skapar detta en mycket mysig och ombonad känsla. De stora fönstren och västerläget ger ett vackert ljusflöde gör att ljuset flödar mycket vackert i lägenheten. 


Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både soffgrupp och stort matbord för flertalet middagsgäster. Härlig takhöjd om ca 3,52 meter. Stilrent kök erbjuder gott om förvaring via skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Maskinell utrustning bestående av spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin samt mikro från Küpperbusch. Direktansluten fläkt från Futurum.


Även sovrummet har samma magnifika takhöjd om 3,52 m samt ett stort fönsterparti. Här finns plats för dubbelsäng och rummet erbjuder bra förvaring genom en rymlig walk-in-closet. Här ryms även en arbetsplats och övrig möblering för den som önskar. Det finns möjlighet att göra ett till mindre sovrum som ger plats för säng med mer, ett perfekt tredje rum.


Rymligt badrum med vägghängd WC, stort duschutrymme, infällda spotlights i tak, elburen golvvärme, handdukstork. Här finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. I lägenhetens hall finns garderob med skjutdörrar.Till lägenheten hör ett källarförråd. Våningsplanet nås via rymlig hiss.


I lägenhetens hall finns en garderob med skjutdörrar.

Förening

Brf Posthuset bildades 2006 och har god ekonomi och amorterar regelbundet på sina lån. Det finns per idag inga avgiftsändringar beslutade. Föreningen består av 62 bostadsrätter (5 112 kvm) och en uthyrd lokal (1 051 kvm). I lokalen bedrivs verksamhet av Posten. Fastigheten var tidigare kontors- och utbildningslokaler och genomgick en omfattande renovering som blev klar sommaren 2006 där avloppsstammar i kök och badrum byttes. Trapphus renoverades. Nytt tak lades då huset utökades med ett våningsplan. Fönster renoverades och fick 3-glas. Inga beslutade avgiftshöjningar, (kontrollerat 2019-01-16). Huset är K-märkt.

Föreningen följer underhållsplan. Bl.a. löpande fönstermålning, renovering av hiss, renovering/målning av entréer samt löpande generellt underhåll. Com Hem är leverantör av kabel-TV och bredband 1000 Mbit distrubieras av Stockholmsstadsnät och ingår för närvarande i avgiften. Kombinerat cykel- och barnvagnsrum. Litet hobby-/snickarrum. Gemensam tvättstuga i ingång Fridhemsgatan 9. Det finns 9 stycken garageplatser för bilar och två för MC. Garageplats kostar 2.500 kr. Juridisk person godkänns inte som medlem. För ytterligare information läs gärna föreningens egen hemsida www.brfposthuset.se samt bifogad årsredovisning.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram