Steninge Slottsby

Flora Steninge - Lägenhet N1004

Visa alla bilder

Hörnlägenhet om 3 rok med stor privat uteplats samt en punschveranda som ger ett härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum skapar en härlig social yta. Två bra sovrum varav med utmärkt förvaring. Stort exklusivt badrum med både badkar och dusch samt tvättpelare och dubbla handfat. Wc en suite. Besök projekthemsidan www.florasteninge.se för mer information och aktuellt utbud. Bilderna är generella för projektet och visar exempel på utförande.

Rum & Storlek

3 / 99 m2

Pris

4 500 000 kr

Våning

1

Avgift

4 955 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Projekthemsida
Flora Steninge – Lägenhet N1004 – Steninge Slottsby

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Område

Steninge Slottsby – en ny by växer fram
Nu förvandlas den vackra steningemiljön till Steninge Slottsby. Snart kommer här att finnas bostäder, förskola och skola, vårdboende, livsmedelsbutik, stall och båthamn samt det mesta som krävs för en aktiv, natur- och kulturorienterad fritid.
En ny, vacker torgpark skapas i anslutning till själva stenladan som får ett utvecklat innehåll inom mat, trädgård och form. Logen intill stenladan ska renoveras och rymma verksamheter som ger plats för hotell, event, restaurang, konferenser, konserter mm.
Steninge kommer att ge plats åt över 700 bostäder belägna norr om slottet. Hela området får namnet Steninge Slottsby och Flora Steninge ligger på första parkett närmast slottet och vattnet.
Allt detta görs med stor omsorg om både den vackra slottsmiljön och den unika naturen.
Floras tre huskroppar ligger i Tun 1 med bästa läge på en sluttning ned mot stenladan, slottet och Mälaren.
Fritid och hälsa är i fokus i Steninge Slottsby. Det kommer att finnas ridanläggning, marina och fina möjligheter till närodling och lokal produktion, upplysta löpspår och utegym. Vid byns nya torg och den gamla stenladan utvecklas det befintliga utbudet. Här blir det flera härliga butiker inom mat, trädgård, design, kafé och restaurang med mycket närodlat och ekologiskt på menyn.
     

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram