Stadshagen

Nordenflychtsvägen 62, vån 10

Visa alla bilder

New York-inspirerad 2:a om 39 kvm med industriglas och stor, solig balkong. På våning 10 av 13 med utsikt över takterrasser. Bostaden har 3,50 meter i takhöjd och är inredd med påkostade materialval. Två trappor upp från bostaden, på taket av fastigheten, finns en urban takträdgård/takterrass med stora ytor för socialt umgänge och ett kök med skjutdörrar i glas. Utsikten härifrån är fantastisk. Det finns möjlighet att hyra köket för privata evenemang.
I föreningen finns garage med tillgängliga platser. Bilpoolen M har en bil placerad i garaget, medlemskap ingår. Föreningen har även en övernattningslägenhet.Kort promenad till T-bana med blå- & grön linje. I kvarteret finns ett köpcenter med bl.a. Ica Maxi. Låg avgift i välskött förening.

Rum & Storlek

2 / 39 m2

Area comment

1 rok enligt mäklarbilden

Utgångspris

3 910 000 kr

Våning

10

Avgift

1 209 kr Inkl. Värme

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Nordenflychtsvägen 62, vån 10 – Stadshagen

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Interiör

Entré till lägenheten med säkerhetsdörr in till hall. Generös, vacker förvaring med träpaneler i grå nyans. Som golv ligger ett Marrakechklinker, samma i badrum. I övriga lägenheten ligger breda golvtiljor i vitpigmenterad ask. Golvvärme överallt inklusive möjlighet till kyla sommartid genom ventiler i golvet. 

Lägenheten har en öppen planlösning med sovrum avgränsat genom stilrent industriglas. Plats för dubbelsäng.

Balkongen är i sydväst med cool utsikt och på sommaren ligger solen på här hela dagen. För tankarna till meatpacking i New York. Föreningen erbjuder möjlighet till inglasning av balkongerna. 

Stilrent platsbyggt kök med bänkskiva i rostfritt och stänkskydd i natursten, kök i körsbärsträ och detaljer i rostfritt stål. Köket är utrustat med: golvstående spis med induktion från SMEG, kyl/frys i rostfritt från Siemens, integrerad Gaggenau-diskmaskin och väggbelysning från Louis Poulsen.

Sobert, exklusivt badrum med inbyggt badkar, glasvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Handdukstork och badrumsskåp.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Föreningen Brf Etaget äger marken och är en äkta förening.

Ownit är leverantör av bredband, TV och telefoni.

Föreningen har tecknat tilläggsförsäkring (s.k. bostadsrättstillägg) för hela fastigheten så du som lägenhetsinnehavare behöver inte teckna något sådant tillägg till din hemförsäkring. Samtliga lägenheter i Brf Etaget har säkerhetsdörr. 

Föreningen kommer börja amortera i september i år och därmed behöver de höja avgifterna. Dock betydligt mycket lägre än beräknat, enligt ekonomisk plan. Avgiftshöjningen blir 9,5% från 1 oktober 2020. Styrelsen räknar inte med att behöva göra någon ytterligare höjning under 2021.

Delat ägande godkänns.

Obligatorisk avgift om 223kr/mån för TV och bredband. Utöver det betalar man för förbrukad el och varmvatten. Totalt fakturerar föreningen den här lägenheten för ca 1 530 kr (varav månadsavgift är 1 209 kr). 

Byggnationen av övernattningslägenheten, Hotell Etaget, är nu klar. Den är belägen i hus 62 plan 2 och är bokningsbar nu.

Fastighet

Designprisvinnande Etaget är 103 lägenheter i storlekarna 1-6 rum och ligger på Nordenflychtsvägen 62 (13 våningar) och 64 (11 våningar) på Kungsholmen. Fastigheten utgörs av en huskropp med två trapphus och är byggd med terrasseringar i fasaden i olika nivåer, därav namnet Etaget. Huset är ritat av arkitekt Kjellander+Sjöberg. Invändig design är utformad av Koncept Stockholm. Byggherre för Etaget var Tobin Properties och bostadsrätterna såldes 2014. Huset stod klart under 2017 och präglas av New York-inspirerad takträdgård/terrass med kök och grill, närheten till strand & strandpark, grönskande odlingsytor, parker och storstadsliv. Landskapsarkitekt för takterrass och gröna ytor är Urbio.
I entréplanet finns 4 kommersiella lokaler som föreningen hyr ut. Föreningen har utöver takterrassen även en skyddad innergård med grillplats, trädgård och smart cykelförvaring. I huset finns också ett barnvagnsrum. 
Brf Etaget har värme som cirkulerar i systemet på vintern och kyla som cirkulerar på sommaren. Under vintern tillsätter systemet automatiskt varmvatten för att justera inomhustemperaturen i förhållande till utomhustemperaturen. Om det blir kallare ute justeras värmen upp inne, och tvärtom.
På sommaren tillsätter systemet på motsvarande sätt kallvatten för att svara på temperaturökning utomhus.
I varje enskilt badrum finns eldrivna fullvärmesystem i golven. Eldriften bidrar till en komfortvärme i badrummen som gör att det kan bli varmare där jämfört med övriga delar av lägenheten som har vatten-buren värme.
Garage: Föreningen har ett eget garage som du når med hiss direkt från ditt våningsplan. Garaget i huset att rymmer 59 st parkeringsplatser samt ytterligare 3 st småbilsplatser (lämpliga för smartcar eller liknande). Utöver det finns 4 handikapplatser, 6 MC-platser samt 2 platser allokerade för bilpool. Just nu finns det lediga platser. Vanlig plats: 2000 SEK/mån.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram