Österåker

Stensnäsvägen 63

Visa alla bilder

Välkommen till fantastiska Stensnäs Udde. Unikt beläget radhus alldeles vid strandkanten med milsvid utsikt över kobbar och skär. Lägenheten är disponerad över tre plan med stort fullrustat kök, öppen spis och stor balkong i soligt söderläge mot Trälhavet. Stilrent badrum med dusch och ett gästrum/kontor. Detta i entréplanet. En trappa ner ligger det härliga sällskapsrummet med uteplats i samma med samma underbara utsikt och solläge. Här finns även tvättstuga med wc, förråd och ett teknikrum. På översta planet ligger 2 rejäla sovrum och ett mycket generöst och inbjudande badrum med badkar och sjöutsikt. Bostaden färdigställdes 2015. Till föreningen hör en privat sandstrand, båtbrygga och bastu, allt i underbar skärgårdsmiljö. Parkeringsplats ingår. Skärgårdsbåt till Nybroviken endast några minuters promenad bort.

Rum & Storlek

4

Pris/Bud

5 975 000 kr

Avgift

6 305 kr Inkl. Bredband, Kabel-TV, Värme, Vatten & Parkeringsplats

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Stensnäsvägen 63 – Österåker

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46708181814 hakan.lundquist@alexanderwhite.se
Interiör

Välkommen till fantastiska Stensnäs Udde. Projektet färdigställdes 2015 och är beläget som namnet skvallrar om på en egen udde med enastående utsikt över trälhavet. Den här hustypen var mycket efterfrågad när de var nyproduserade och är den första som kommit på marknaden sen dess. Bostaden presenterar tre etage. Vid entrén finns en trevlig uteplats och väl inne i bostaden har man det första sovrummet som kan användas som gästrum eller varför inte kontor. Rakt fram slås man direkt av den magiska utsikten. Där ligger köket med klassiska vita luckor och all önskvärd maskinell utrustning. Inbjudande matplats och mysig designad öppen spis. Här finns även utgång till den stora balkongen med sol hela dagen och havet glittrandes nedanför. Vid entrén ligger även det ena badrummet med stilren inredning, dusch, kommod, golvvärme, handukstork och spotlights.

I souterrängplanet breder sällskapsrummet ut sig med fokus på den makalösa utsikten. Här har man ytterligare en uteplats i markplan, perfekt för att slappna av i en solstol med en bok eller en mysig grillkväll i goda vänners lag. På samma plan ligger även tvättstuga med wc, praktiskt förråd och ett teknikrum.

På översta planet ligger en klädkammare samt två sovrum varav det ena med underbar sjöutsikt. Att somna till stilla vågbrus mot den privata stranden vore väl inte så dumt. Här finns även det stora badrummet. Samma stilrena inredning som det andra men med ett stort härligt badkar där man kan ligga och blicka ut över den idyliska skärgårdsmiljön och stora kryssningsfartyg i fjärran. 

Förening

Brf Stensnäs i Österåker. 46 lägenheter. 77 parkeringsplatser med elstolpar. 10 gästplatser. Tvättstuga i C-huset. Fristående hus för sophanteringen. Då fastigheten färdigställdes 2015 finns endast löpande underhåll dessutom finns en 10-årig byggfelsförsäkring till fullvärde.

Uppvärmning via bergvärme. Vattenburen golvvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning med separata lägenhetsaggregat. Fastigheten har egen VA-anläggning.

Överlåtelseavgift: 1000 kr betalas av säljaren.

Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem.  
Under Q1 2020 installerades solpaneler/solel på bostadsrätternas tak. Detta kommer innebära besparingar på elkostnaden för föreningen. 

På Lerviksvägen går en buss till Åkersberga Centrum för vidare färd till Stockholm. Man kan även sommartid ta skärgårdsbåten några minuters promenad bort till Nybroviken. På området finns även en privat brygga med båtplatser, sandstrand, boulebana, Kajakställ och bastu med egen brygga. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram