Gärdet

Östhammarsgatan 72 A

Visa alla bilder

Belägen i det mycket populära projektet Tegeludden ligger denna unika lägenhet med en fantastisk altan i söderläge om hela 55 kvm. Stort och välplanerat sällskapsrum som badar i ljus från det stora fönstret och glasdörren ut mot den magnifika altanen. Öppen umgängesyta där soffgrupp matsal och kök i ett skapar en inbjudande atmosfär. Exklusivt, platsbyggt & välutrustat kök från Lappvattnets snickeri. Två bra sovrum. Mycket sobert badrum med dusch och kombitvättmaskin. Lägenheten genomsyras av exklusiva och naturliga materialval såsom, Carrara marmor, läder och vitpigmenterad ek. Gott om platsbyggd förvaring. Fastigheten färdigställdes förra året så allt är som nytt.

Rum & Storlek

3 / 63 kvm

Pris

5 620 000 kr

Avgift

3 539 kr Inkl. Värme, Vattenhushållsel debiteras separat efter förbrukning

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Östhammarsgatan 72 A – Gärdet

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46708181814 hakan.lundquist@alexanderwhite.se
Interiör

Unik möjlighet att förvärva en mycket inbjudande lägenhet med inte mindre än 55 kvm altan i soligt söderläge. Mycket tilltalande lägenhet med exceptionellt bra planlösning. Sällskapsytor om 30 kvm med bra disposition och härligt ljusinsläpp från stora glaspartier. Här går man även ut till den underbara och soliga altanen.

Stilfullt topprustat kök som är platsbyggt av Lappvattnets snickeri med bänkskiva och stänkskydd i vacker Carraramarmor samt rostfria beslag i cognacsfärgat läder. I anslutning till sällskapsrummet ligger de två sovrummen. Det stora om 13 kvm med rymlig garderob och det mindre om 9 kvm. Sobert badrum även de inrett i Carrara marmor med duschsamt  inbyggd tvättmaskin och torktumlare.

Golv och fönster i vitpigmenterad ek. Måttanpassade garderober och förvaring i sällskapsrummet med släta dörrar i kulör lera även de från Lappvattnets Snickeri. För mer beskrivning av inredningen se bifogad materialbeskrivning. 

Fastigheten färdigställdes förra sommaren så allt är i nyskick. Perfekt läge alldeles invid Kampementsbadet och Ladugårdsgärdet. 

Förening

Brf Tegeludden i 10 plan varav 2 är under mark. Bostadsyta 6 432 kvm och lokalyta 107 kvm. Föreningen består av 114 lägenheter, 2 lokaler och ett garage med 56 garageplatser. Garageplatserna kostar 2000 kr/mån.

Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Källarförråd. 

Föreningen debiterar bostadsrättsinnehavarna med kostnad för el enligt faktisk förbrukning. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv avtal med leverantör av bredband, tv, telefoni och hemförsäkring. 
Fastigheten är ansluten till fibernät i ett s.k. "öppet nät" . 

 

Område

Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram