Östermalm

Jungfrugatan 41 A

Visa alla bilder

I attraktiva kvarter nära Karlaplan ligger denna smakfulla lägenhet med ett högt och ljust läge. Härligt sällskapsrum med kakelugn, högt i tak och härligt ljusflöde från tre fönster. Nytt fullt utrustat kök från Ballingslöv i en sobert grå ton. Rogivande och rymligt sovrum med stor garderob och plats för arbetsdel/sovrum. Stilrent badrum med tm/tt. Hall med gästwc. Skuldfri förening.

Rum & Storlek

2 / 64 m2

Pris

6 000 000 kr

Avgift

2 057 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Jungfrugatan 41 A – Östermalm

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46708181814 hakan.lundquist@alexanderwhite.se
Interiör

I populära och lugna kvarter nära Karlaplan ligger denna smakfullt renoverade lägenhet med ett högt, ljust och läge i fastigheten. Härligt sällskapsrum med vacker kakelugn (fn ej fungerande). Tilltalande planlösning med generös sällskapsdel och separat gästwc. En halvtrappa upp ligger privatdel bestående av stort sovrum med arbetsplats och ingång till stilrent badrum.

Stort och ljust sällskapsrum med vackert trägolv, härlig takhöjd, tidsenlig kakelugn, tre fönster och fritt läge. I öppen planlösning mot sällskapsrummet ligger ett nytt påkostat kök från Ballingslöv med all önskvärd utrustning i smakfull samtida design. Plats för matsalsbord. Rogivande och rymligt sovrum med stor garderob och stor plats för hemmakontor alternativt skapar man ett extra sovrum (se bif ritning). Stilrent helkaklat badrum med infällda spotlights, separat duschutrymme samt tvättmaskin och torktumlare. Inbjudande hall med gästwc. Vackra trägolv, högt i tak samt en mycket god planlösning binder samman lägenheten på ett ytterst tilltalande sätt. Väl underhållen och representativ fastighet. Skuldfri förening. 

På kort promenadavstånd finns ett rikt utbud av restauranger, butiker och caféer i närområdet. Nära till Karlaplan och Östermalmstorg med bra kommunikationer med T-bana och buss.

Förening

Brf Storken 12.Skuldfri bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten Storken 12 år 1999. Föreningen består av två gathus och ett gårdshus belägna på Sibyllegatan 50-52 samt Jungfrugatan 41-43, och omfattar 76 lägenheter med bostadsrätt, en lägenhet med hyresrätt och 12 lokaler med hyresrätt.

Föreningen äger marken. Fastigheten är ansluten till kabelnät via Comhem. Bredband via fibernät ägs av föreningen och ingår i avgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1 164 kr av köparen. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem i föreningen, men delat ägande accepteras från fall till fall. Det finns inga beslut om avgiftsändringar 

Fastighet

Storken 12. Välskött och vacker kulturminnesmärkt fastighet med underhållsfri tegelfasad från 1890-talet. Total bostadsyta om 4 768 kvm samt en lokalyta om 725 kvm.
2019 målning av fönster, 2010 tätning av fönster, 2008 renovering av trappuppgångar, 1990 stamrenovering.
Gemensamma utrymmen i form av stor tvättstuga i separat gårdshus utrustad med fyra tvättmaskiner, två torkskåp, torktumlare och mangel. I föreningen finns en fullt möblerad gästlägenhet för uthyrning till medlemmarnas gäster för 250 kr per natt. Cykelförråd finns. Mycket tilltalande och grönskande innergård. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram