Vasastan

Hagagatan 44

Visa alla bilder

I lugnt gårdsläge finner vi denna ljuvliga tvåa (möjlig trea) med solig balkong och vackra sekelskiftsdetaljer från fastighetens byggår 1909. Bostadens väldisponerade kvadratmeter bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, en takhöjd om 3m, vackra originalgolv och genomgående stilfull material -och färgsättning. Här bor du i en välskött förening på omtyckt adress i gränslandet mellan Stockholms stadspuls och natursköna parkområden.

SLUTPRIS 5 550 000kr

Rum & Storlek

2 / 52 m2

Pris

5 550 000 kr

Våning

2

Avgift

2 286 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), bredband

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Interiör

HALL
Genom säkerhetsdörr kommer man in i hallen som är rymlig med goda avhängningsmöjligheter, en garderob, städskåp och fin nisch med hyllplan. Trägolv och målade väggar i trendig grå kulör. 

WC
Fräsch och snygg wc i anslutning till hallen. Mörkt klinker och vitt kakel med en vägghängd wc, kommod med förvaring, stort spegelskåp och dimmbara spotlights.

KÖK 
(Möjligt sovrum/kontor, se alternativ planlösning) Svart klinkergolv med golvvärme och ljusa väggar. Vit köksinredning med mycket förvaring, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Ugn och häll från Smeg. Stänkskydd i glas och spotlights ovan vit arbetsbänk i slittåligt material. 

MATPLATS 
Vitlaserade originalgolv och väggar i härlig ljusgrön kulör. Stort och vacker fönster med och matplats för upp till åtta personer. Charmig nisch och djupa fönsterbrädor. 

VARDAGSRUM
Även här löper originalgolv och ljusa väggar. Plats för stor soffgrupp och mediamöbel. Genom dubbeldörrar tar man sig ut till bostadens rymliga balkong som ligger i bästa syd/väst läge och bjuder på sol från lunch till sen eftermiddag. Här är det lugnt och mysigt in mot gården som sommartid är grön och otroligt härlig. 

SOVRUM
Ljusa trägolv och harmonisk väggfärg i ljusblå kulör. Stort fönster med djup nisch. Plats för dubbelsäng och ordentligt med förvaring i garderobsvägg. 

DUSCHRUM
Bakom praktisk skjutdörr med spegel gömmer sig ett badrum utrustat med golvvärme, dusch med glasvägg, handdukstork, handfat med kommod och spegel ovan. Svart klinker och vitt kakel. Plats finns för tvättmaskin om man önskar att sätta in det (ej förberett)

Till lägenheten hör ett enormt vindsförråd på ca. 17 kvm.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram