Solna

Hannebergsgatan 28

Visa alla bilder

Modernt boende från 2004 med stor balkong med fri vy mot hus och grönska. Här bor man på ett mycket lugnt läge nära natur och kommunikationer. Väldisponerade ytor med mycket fönsterpartier samt gott om förvaring. Tvättmaskin i badrum. Stor hiss till våningsplanet utan trappsteg i entrén. Området Fristaden är mycket populärt och ligger precis vid Solna torg. Promenadavstånd till vackra skogsparker samt även till Mall of Scandinavia.

Rum & Storlek

2 / 53 m2

Pris

3 250 000 kr

Våning

5

Avgift

3 762 kr Inkl. Värme, Vatten, Bredband

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Hannebergsgatan 28 – Solna

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Välkommen till denna ljusa tvårummare som är ett mycket trevligt kvalitetsboende från 2004. Här är varje kvadratmeter välutnyttjad och erbjuder gott om yta och förvaring. Perfekt boende för två personer. Genomgående ljusa väggar med parkettgolv. Välutrustat Vedums kök med mycket arbetsyta och förvaring. Här finns matplats för ca 4-6 personer. Från köket ansluter den stora balkongen som blir som ett extrarum den varmare delen av året. Vardagsrummet har mycket glaspartier och är ett luftigt rum med plats för både vardagsrumsdel samt matsalsdel och arbetsplats. Sovrummet ligger på lugnt läge utan insyn med plats för stor dubbelsäng samt har en inbyggd garderobsvägg med speglar längst med ena sidan. Badrummet är helkalklat med fönster, dusch, wc, handfat och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd. Populärt område där det är lugnt och trevligt trevligt med Solna centrum, kommunikationer och Skytteholmsparken inom ett kort gångavstånd. 

Förening

Brf Brinken är en äkta förening som äger marken och bildades år 2003. Den består av ett flerbostadshus som innehar 34 stycken bostadsrättslägenheter. Normalt belånad nyproduktions förening som har välorganiserad ekonomi och amorterar på lånen. Fastigheten är uppvärmd via fjärrvärme och har gemensamhetsutrymmen för medlemmarna i form av tvättstuga ,samlingslokal, soprum och cykelrum. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram