Gärdet

Sandhamnsgatan 75 C

Visa alla bilder

En mycket välplanerad lägenhet med härlig rymd och ljus i det omåttligt populära projektet 79&Park. Högt läge med balkong med underbar vidsträckt utsikt över Gärdet och Djurgården. Lägenheten håller genomgående absolut högsta standard och utrustats med både påkostade och stilsäkra materialval. Kök med köksö, sällskapsrum och matsal i öppen planlösning med generös takhöjd om 2,75 m, panoramafönster samt en solig balkong i sydväst. 2 sovrum i bra storlek. Mycket sobert inrett badrum med badkar och tvättpelare.

Rum & Storlek

3 / 81 m2

Pris

8 650 000 kr

Våning

5

Avgift

4 294 kr

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Sandhamnsgatan 75 C – Gärdet

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46708181814 hakan.lundquist@alexanderwhite.se
Interiör

I det internationellt prisbelönta projektet 79 & Park kan vi erbjuda en mycket tilltalande lägenhet med högt läge och en härlig balkong i sydväst. Balkongen har vidsträckt utsikt över Ladugårdsgärdet och Djurgården. Inbjudande hall med förvaring leder till den gemytliga sällskapsytan. Specialdesignat kök med lång köksö från Varenna Poliform, perfekt för sociala kvällar. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Exklusiva vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Öppet sällskapsrum med matplats som badar i ljus via stora glaspartier från golv till tak. Master bedroom med panoramafönster och utsikt mot Lilla Värtan och Kaknästornet. Stilrent badrum med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare. Badkar. Bredvid ligger ett ytterliggare sovrum, perfekt som barnrum eller kontor med garderobsvägg. Lägenheten har 2,75 m i tak och har genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme. 

Förening

Brf Stettin 7 är en så kallad äkta bostadsrättsförening som innehar fastigheten med äganderätt. Föreningen består av 169 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt, en förskola som till största delen kommer vara upplåten med bostadsrätt samt åtta lokaler som upplåts med hyresrätt. Garage med 133 st garageplatser varav 93 st hyrs ut till föreningens medlemmar (2 000 kr/mån) samt 8 st MC-platser för (1 000kr/mån). TV och bredband levereras av Ownit. Till lägenheten hör ett källarförråd. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1138 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (455 kr). 

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Stettin 7. Fastigheten färdigställs 2018 med adresserna Sandhamnsgatan 75–83. Den totala bostadsytan är 13 139 kvm och den totala lokalytan är 1 325 kvm. Gemensamma utrymmen genom tre takterrasser, innergård samt barnvagns- och cykelförråd. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram