Östermalm

Linnégatan 94

Visa alla bilder

Med synnerligen attraktivt läge nära Strandvägen och Djurgården ligger denna underbara 20-tals pärla. Vackert ljus in i bostaden genom spröjsade fönster. Bevarad fiskbensparkett i vardagsrum och sovrum samt högt i tak. Gott om förvaring i klädkammare. Mycket välskött fastighet och förening. Tillgång till trapphusbalkong med fantastisk utsikt.

Läget är optimalt. Som boende här har du nära till vackra promenader runt Djurgården, vattnet, restauranger, shopping och kultur. I samma kvarter har du Garnisonen med bla mataffär, gym, apotek och systembolag. Mindre än 10 min promenad bort ligger Karlaplan med shopping och T-bana. Du har även närhet till andra bra förbindelser och City. Både spårvagn och bussar går runt husknuten så att du snabbt och smidigt kan ta dig runt i stan. Kontakta ansvarig mäklare vid önskemål om digitala- eller privata visningar.

Rum & Storlek

2 / 29 m2

Area comment

Lägenheten är registrerad som 30 kvm i föreningens register.

Utgångspris

3 950 000 kr

Avgift

1 718 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Linnégatan 94 – Östermalm

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Interiör

Välkomnande hall med gallergrind och gott om plats för avhängning i form av rymlig klädkammare. Från hallen nås lägenhetens badrum med vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Sittbadkar, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med speglar samt handduksvärmare.
Vardagsrum med hög takhöjd och tidstypiskt spröjsat fönster samt vacker fiskbensparkett på golvet. Ingång till kokvrå med fönster och utsikt mot innergården. Vit köksinredning och vitt kakel ovanför ljus bänkskiva. Spis, ugn/micro och kyl med frysfack. Mycket generöst sovrum med fönster mot den lugna gården. Vacker fiskbensparkett på golvet och gott om plats för förvaring i de tre garderoberna. Genomgående vita väggar i hela lägenheten. 

Gemensamma trapphusbalkonger finns att utnyttja på varje våningsplan, den högst upp är speciellt trevlig med fantastisk utsikt (se bild i bildlistan).

Övrigt: Måttanpassade mörkläggningsgardiner finns i vardagsrum och sovrum. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenheten är belägen i ett tryggt kvarter med närhet till Djurgården och samtidigt nära till rikt serviceutbud vid Garnisonen, Karlaplan och City. Goda kommunikationer genom spårvagnen som går i närheten och tar dig till bla T-centralen. Även flera busslinjer finns nära, tex 76an och 4an.

Förening

Brf Hornblåsaren 13 bildades 1994 och består av 16 lägenheter med bostadsrätt och 1 med hyresrätt samt 6 garageplatser med hyresrätt. Föreningen äger marken. Den vackra fastigheten ritades av den kända arkitekten Björn Hedvall och stod färdig 1929.

Från att föreningen förvärvade fastigheten så har ett stort antal renoveringar och förbättringar gjorts på fastigheten. För fullständig lista se årsredovisningen. Då alla de stora renoveringarna i fastigheten är gjorda återstår endast mer regelmässig förvaltning och även dessa mindre renoveringar står omnämnda i årsredovisningen. Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga i källarplan samt en övre och nedre innergård. Fastigheten är kopplad till ComHem, fiber är draget till källaren.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram