Österåker

Stensnäsvägen 58

Visa alla bilder

Välkommen en skärgårdsidyll utöver det vanliga. Mycket tilltalande och välplanerad vindsvåning med milsvid utsikt över kobbar och skär. Härlig isynsskyddad altan i västläge med sol från morgon till kväll. Sällskapsrum i öppen planlösning med välutrustat kök med vita snickerier och bänkskiva granit. Två stora sovrum varav ett med badrum en suit. Ytterligare ett badrum i anslutning till entrén och det andra sovrummet. Genomgående vackra ekgolv.
Bostaden färdigställdes 2015. Till föreningen hör en privat sandstrand, båtbrygga och bastu, allt i underbar skärgårdsmiljö. Parkeringsplats ingår. Skärgårdsbåt till Nybroviken endast några minuters promenad bort.

Rum & Storlek

3 / 80 m2

Pris/Bud

4 800 000 kr

Avgift

4 861 kr Inkl. Bredband, Kabel-TV, Värme, Vatten & Parkeringsplats

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Stensnäsvägen 58 – Österåker

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46708181814 hakan.lundquist@alexanderwhite.se
Interiör

Välkommen till fantastiska Stensnäs Udde. Projektet färdigställdes 2015 och är beläget som namnet skvallrar om på en egen udde med enastående utsikt över trälhavet. Här bor man som i en liten skärgårdsby i modern tappning.  

Längst bort i området intill strövområden ligger denna utsökta vindsvåning. Det är den enda i sitt slag i projektet. Vid trappan upp till våningen så har man först en liten uteplats. Väl uppför trappan når man den privata entrén och den underbara altanen. Här är man helt privat och har en sagolik utsikt över trälhavet. Solen tittar in vid kl 10.00 och ligger kvar tills den går ner. 

Stort sällskapsrum med plats för soffgrupp med kök i öppen planlösning. Väldisponerat kök med all önskvärd utrustning. Vacker bänkskiva i svart granit och gott om arbetsytor och förvaring. Matplats för 6-8 personer. Utgång via glasdörr till altanen. Stort sovrum med sjöutsikt och fyra garderober. Intill ligger badrummet med stort badkar, TT/TM, vägghängd wc, handukstork och spotlights. 

Vid entrén ligger sovrum 2 och ett ytterligare badrum med dusch. Lägenheten är i mycket gott skick och har vackra ekgolv med vattenburen golvvärme. 

 

Förening

Brf Stensnäs i Österåker. 46 lägenheter. 76 parkeringsplatser med elstolpar. 7 gästplatser. Tvättstuga i C-huset. Fristående hus för sophanteringen. Då fastigheten färdigställdes 2015 finns endast löpande underhåll dessutom finns en 10-årig byggfelsförsäkring till fullvärde.

Uppvärmning via bergvärme. Vattenburen golvvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning med separata lägenhetsaggregat. Fastigheten har egen VA-anläggning.

Överlåtelseavgift: 1000 kr betalas av säljaren.

Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem.  
Under Q1 2020 installerades solpaneler/solel på bostadsrätternas tak. Detta kommer innebära besparingar på elkostnaden för föreningen. 

På Lerviksvägen går en buss till Åkersberga Centrum för vidare färd till Stockholm. Man kan även sommartid ta skärgårdsbåten några minuters promenad bort till Nybroviken. På området finns även en privat brygga med båtplatser, sandstrand, boulebana, Kajakställ och bastu med egen brygga. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram