Södermalm

Maria Skolgata 87 - Takvåning

Visa alla bilder

Inflyttningsklar takvåning om 107 kvm i Studio Maria. Fantastiskt gavelläge i syd/väst på plan 6 med 62 kvm takterrass och stora fönster i tre väderstreck. Juridisk person kan godkännas.

Studio Maria består av 43 lägenheter. Från ettor till treor och två taklägenheter högst upp. Tanken är att skapa ett boende som är mer än bara en plats att bo på. Här är det enkelt och bekvämt att arbeta hemifrån.

Se hela utbudet av bostäder

Rum & Storlek

3

Fast pris!

16 100 000 kr

Avgift

4 727 kr

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Maria Skolgata 87 – Takvåning – Södermalm

Kontaktuppgifter:

Mimmi Rockborn

0733-254011 mimmi.rockborn@alexanderwhite.se
Interiör

Takvåning om 107 kvm i Studio Maria. Fantastiskt gavelläge i syd/väst/nord på plan 6 med 62 kvm takterrass och stora fönster i tre väderstreck. 

Samtliga rum har direktaccess till terrassen. Vardagsrum och kök i öppen planlösning samt öppen spis. Påkostat kök från Scandinavian kitchen. Köksbänk med underlimmad ho samt stänkskydd, Silestone Snowy Ibiza. Kökshäll, ugn, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Blandare från Dornbracht.

Helkaklat duschrum i anslutning till entrén med granitkeramik Fjord Sand. Dusch, kommod med top, marmite mineral komposit samt spegel med pulverlackad ram och wc. Blandare från Dornbracht. 

Stilfullt badrum med dusch handfat, wc samt badkar helkaklat med granitkeramik Fjord Sand. Separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. 

Kök, vardagsrum samt sovrum har enstavsparkett från Kährs Horizon.

Brf Maria Skolgata består av 43 lägenheter. Från ettor till treor och två penthousevåningar högst upp. Tanken är att skapa ett boende som är mer än bara en plats att bo på. Här är det enkelt och bekvämt att arbeta hemifrån. Bostäderna kännetecknas av en funktionell interiör med tidlösa kvaliteter som möter noga utvalda materialval. Färgerna utgörs av jordnära, lugna toner som lämnar öppet för egen fantasi. Utgångspunkten har varit att de som ska bo i Studio Maria ska kunna sätta sin egna prägel och karaktär på hemmet. Med den moderna och medvetna människan i fokus, skapades en interiör värld med enkla och ljusa flöden där gränsen mellan inne och ute dimmas. De noggranna valen av varje material har varit viktiga, men också att varje lägenhet ska vara perfekt planerad – där funktionen av varje förvaringslösning, dörröppning och rumsyta maximerats. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram